Nieuws

j-hope's nummer 'Chicken Noodle Soup' blijft regeren als BTS' meest bekeken solo-MV op YouTube en bereikt 300 miljoen views

j-hoop's 'Kip Noodle Soup (feat. Becky G)' was en blijft een wereldwijde sensatie sinds de release in september 2019.Het lied bracht op de voorgrond de respect heeft j-hope voor zijn danswortels en degenen die een rol speelden bij het aanscherpen van zijn vaardigheden.


'Mijn lengte wordt gemeten door mijn dans.'


'Hoop tot het uiterste om te dansen, ik was elke dag een workaholic.'


'Dansen is mijn geld.'


'Aangesloten bij Neuron, stuiter met mijn team.'De belangrijkste danser van BTS, zijn teksten leggen het absolute vast passie die hij heeft voor dansen .

Ook noemt hij de invloed van zijn middelbare schooldansteam' neuron ' in het lied, waar hij ging door de naam' Glimlach Hoya.'

BANGSTER
, een van de dansmentoren van j-hope en een medelid van Neuron, nam ook deel aan de choreografie van het nummer.


Gebruikmakend van het refrein van het gelijknamige nummer van Webstar en Young B, kwamen j-hope en Becky samen om hun jeugd te verlichten die ze doorbrachten met dansen op de melodie van Chicken Noodle Soup.

j-hope heeft het nummer uitgebracht voor vrij na het betalen van Young B over 2,7 miljoen dollar om de originele release te proeven.Met Koreaanse, Spaanse en Engelse teksten samen met meer dan 50 andere dansers van verschillende nationaliteiten
, Kip Noedelsoep doorbreken culturele barrières en wordt nog steeds geciteerd door prominente figuren voor hetzelfde.

Koreaanse minister van Buitenlandse Zaken , Kang Kyung-Wha, sprak over de 'Chicken Noodle Soup' van j-hope en legde uit hoe 'cultuur een platform kan zijn om toegevoegde waarde te creëren door andere industrieën te ontmoeten' op de 2019 ASEAN-ROK herdenkingsbijeenkomst.


Becky G haalt liefdevol herinneringen op aan haar ervaring met j-hope, en fans willen ze graag weer zien samenwerken.

Het liedje was de eerste keer dat een lid van BTS de Billboard Hot 100 betrad als solo-act, met Chicken Noodle Soup die debuteerde op #81 en was ook de eerste samenwerking in de geschiedenis die # 1 bereikte in ten minste 100 landen op iTunes.

Het was de meest bekeken muziekvideo op YouTube e binnen 24 uur op het moment van release.'Chicken Noodle Soup' raakte ook de 2-jarig merk op 27 september, met een uitstorting van oprechte vieringen door fans.

#2YearsWithCNS #CNS2anversario #hobiranghi duizendpoot_chicken kalguksu_2e verjaardag waren enkele van de trending hashtags samen met veel trefwoorden.

Veel fans waren betrokken bij liefdadigheidsprojecten en financiering.

Sommigen schonken hun liefde in de kunst...

j-hope heeft zelf een selfie geüpload naar Weverse om de dag te herdenken.

Fans hopen binnenkort meer te zien van wat j-hope te bieden heeft als Chicken Noodle Soup en, meer recentelijk, 'Dis-ease' en de uitgebreide versie van 'Blue Side' iets te bieden hebben.

@kookhopegifs