Nieuws

Jamie huilt terwijl ze een videobrief achterlaat voor J.Y. Park die 'het spijt me' zei toen ze JYP . verliet

ZangerJamieVerscheen op MBC elke1 's ' Video ster ', uitgezonden op 7 juli, en sprak haar dankbaarheid uit jegens JY Park.

Tijdens de uitzending op deze dag begon Jamie met te zeggen dat J.Y.Park haar excuses had aangeboden voordat ze vertrok JYP-entertainment . Hij had haar verteld ' Ik wilde veel dingen proberen, en jij was goed in dit en dat. Dus ik dacht na over welke richting ik op zou gaan met het werk. Ik had de richting eerder moeten bepalen, dus het spijt me dat ik dat niet heb kunnen doen.'


In antwoord op zijn verontschuldiging verklaarde Jamie ' Ik denk dat producer (J.Y. Park) twee jaar op me wachtte. Ik denk dat hij rekening met me hield en me respecteerde als kunstenaar en me zei 'zoek iets dat je wilt doen' in plaats van me te dwingen dingen te doen. Dankzij hem heb ik de muziek kunnen vinden die ik wilde maken.' en sprak haar dank uit aan J.Y. Park.

Jamie bleef zeggen dat ' Ik had zin om te huilen. Ik dacht niet dat producer J.Y. Park zou zo denken. Ik voelde echt zijn oprechtheid' terwijl haar ogen rood en tranen werden.

Jamie stuurde die dag een videobrief naar J.Y.Park en het leek alsof ze haar emoties niet onder controle kon houden toen haar ogen rood werden.


Ten slotte kalmeerde ze zichzelf en begon de videoboodschap te zeggen: ' Ik vond de muziek die ik wilde maken omdat je me altijd goed advies gaf zonder me dingen op te dringen. ik ga worden Ik ben een geweldige en eerlijke muzikant, dus blijf over me waken. ik houd van je .'

Ondertussen was Jamie de winnaar van de SBS tv programma ' Kpop Star Seizoen 1 ' en maakte haar debuut bij JYP Entertainment in 2012.

Vorig jaar verliet ze JYP Entertainment en trad toe tot Warner Music Korea in april 2020. Ze begon aan een nieuw hoofdstuk van haar carrière toen ze besloot om te promoten onder de naam Jamie in plaats van Park Ji Min.