Nieuws

Jamie legt uit dat ze een lang gesprek had met voormalig DAY6-lid Jae en hij verontschuldigde zich persoonlijk bij haar

Ongeveer twee weken geleden, voormalig DAY6-lidJaewas onder vuur na het bellenJamieeen 'hot' tijdens een live uitzending.

In de recente livestream van Jae zou hij naar verluidt een beledigend woord hebben gegooid naar zijn oude 'vriend' Jamie, die onmiddellijk onder de netizens op sociale media circuleerde. In de clip zei Jae: ' Oké, nu ik niet meer in K-Pop zit, kan ik dit zeggen.' 'Waarom Jamie probeert een thot te zijn?' ,' voegde hij eraan toe en lachte daarna. Vervolgens zei hij dat hij dacht dat 'thot' hetzelfde was als 'baddie', maar volgens de netizens verzon Jae op dit moment alleen maar excuses.


Na zwaar bekritiseerd te zijn, gaf Jae uit: een openbare verontschuldiging aan Jamie en zijn fans, die verontrust waren door hoe hij haar had genoemd. Hij legde uit, 'Ik verwees op geen enkele manier naar fysiek gedrag of energie (probeerde een minachting voor Jamie te krijgen), maar eerder de uitstraling van wat mensen een 'slechterik' noemen en dacht dat de twee synoniemen waren.' Vervolgens verontschuldigde hij zich bij zowel Jamie als anderen die gekwetst waren door de woordkeuze.

Op 20 januari ging Jamie naar sociale media en legde uit dat zij en Jae een lang gesprek hadden en dat het voormalige DAY6-lid zich persoonlijk bij haar verontschuldigde.

Koreaanse internetters zijn lid geworden een online gemeenschap waar Jamie's tweets werden gedeeld. Na het zien van Jamie's tweets prezen velen de zanger omdat hij aardig was en een goed hart had om met Jae te praten en zijn verontschuldigingen te accepteren. netizens commentaar gegeven , ' Ze is zo aardig,' 'Ik werd boos toen ik hem dat woord zo trots hoorde zeggen en hardop moest lachen', 'Ja, hij zei toen: 'Ja, ik zei het', en wist dat het een slecht woord was sinds hij zei dat hij het kan zeggen nu hij geen idool meer is,' 'Jimin (Jamie) is zo'n aardig persoon', 'Ik weet niet of ik mijn vriend zou kunnen vergeven als ze zouden zeggen dat ik een 'thot' op live-uitzending,' en ' Ze is zo'n goed mens.'