Nieuws

Jang Yoon Jung's onvoorwaardelijke liefde voor haar junioren onthuld

Jang Yoon Jungobleek te hebben betaald voor beugels van 6 junioren en Lee Chan Won voegde eraan toe dat ze ook zijn tandartsafspraak betaalde toen hij een blut groentje was.

In de aflevering van 29 mei van KBS 2TV 's ' Baas in de spiegel ', werd Jang Yoon Jung uitgenodigd op het huisfeest van haar junior zangeres Hae Soo. Tijdens de aflevering, terwijl Jang Yoon Jung niet aanwezig was aan de tafel, begonnen haar junioren te vertellen hoe Jang Yoon Jung hen zoveel gaf, van cadeaus tot tandartsafspraken.

Lee Chan Won in de studio voegde eraan toe dat Jang Yoon Jung ook zijn tandartsafspraak betaalde toen hij een blut groentje was. Terwijl panels hun verrassingen uitten, zei Jang Yoon Jung dat er 6 junioren zijn die ze voor hun beugel heeft betaald. Ze zei dat het komt omdat de voortanden belangrijk zijn voor zangers.

Ondertussen had Jang Yoon Jung zelf zo'n 5 jaar lang obscure dagen als rookiezangeres. Ze onthulde dat ze toen aan ondervoeding leed en dat ze het bijna opgaf omdat ze zo eenzaam was. Nu ze buitengewoon succesvol is, zei ze dat ze haar junioren wilde laten weten dat ze niet alleen zijn.