Nieuws

Japanse artiesten YOASOBI & Koji Tamaki reageren op hun onverwachte trending nadat BTS's V ze noemt

n.nieuws.naver.com

Japans muziekduo YOASOBI en ervaren Japanse singer-songwriter wat Tamaki zichzelf gevonden onverwacht trending na BTS IN's recente sociale media-updates.

Op 20 februari KST, Kim Taehyung sprong op Weverse om een ​​praatje te maken met zijn fans en een paar vragen te beantwoorden.

Toen hem werd gevraagd of hij YOASOBI kende, vertelde Taehyung dat hij naar hen luistert.


YOASOBI
is een beroemd Japans muziekduo, bestaande uit Vocaloid producer en songwriter Ayase, en singer-songwriter Lilas Ikuta, optredend onder de artiestennaam Ikura. Het duo gebruikt de slogan 'roman in muziek'' om zichzelf te vertegenwoordigen.

Het Japanse duo was verrast om te horen dat ze een hot topic waren op Twitter en ontdekte dat het was omdat Taehyung had gezegd dat hij naar hen luistert.


Ayase , de songwriter van het duo, liefkozend naar Taehyung verwezen als 'Inzet' om hem te bedanken voor het zijn van een fan van het duo. Groeien , de singer-songwriter van het duo, deelde haar opwinding ook op haar Instagram.

Taehyung bracht ook ter sprake Tamaki Kouji in antwoord op een vraag van fans over zijn huidige favoriete Japanse artiest.


wat Tamaki
is een Japanse singer-songwriter en acteur. Hij staat bekend als de frontman van de rockband Anzen Chitai . Hij wordt algemeen beschouwd als O een van de grootste Japanse vocalisten en kreeg veel lovende kritieken.

Taehyung's post maakte Koji Tamaki snel trend naar #1 op Yahoo Japan en op Twitter. Het officiële account van zijn band bedankt Taehyung voor de erkenning.


Taehyung eindigde zijn update met het uiten van zijn wens om Japan te bezoeken, en fans konden niet gelukkiger zijn. als de meest populaire K-pop idool in Japan , wordt de terugkeer van Taehyung naar het land lang verwacht.