Blogs

Japanse fans kiezen 'Epiphany' van Jin als hun favoriete solo BTS-nummer

Terug in oktober, Japanse fans hebben gestemd op hun favoriet BTS . Veel nummers van Jin werden gestemd in de Top 20, waaronder 'Epiphany', 'Moon', 'Awake', 'Abyss' en 'Tonight'.


De lijst werd aangevoerd door 'Epiphany' gevolgd door 'Euphoria' op de tweede en 'Moon' op de derde plaats . Jin nam de harten en geesten van Japanse fans over met zijn vocale en componerende talent.


'Epiphany' blijft een van de meest legendarische nummers die BTS ooit heeft uitgebracht . Het werd geïnspireerd door Jin's eigen ervaring met het vinden van een weg naar eigenliefde en acceptatie, waarmee de hele serie 'Love Yourself' werd bekroond. Het wordt vaak genoemd als: een van de meest impactvolle BTS-nummers ooit door verschillende media . Ooit was het ook opgenomen in de speciale afspeellijst met zelfliefdethema door een Amerikaanse zangeres Lizzo.

Het live optreden van 'Epiphany' is nog indrukwekkender dan de studioversie van het nummer. Jin staat bekend als de 'King of Live Vocals' in Japan, en hij blijft bewijzen dat deze bijnaam in elke nieuwe fase correct is.

Toen BTS optrad in Saoedi-Arabië, had Jin's 'Epiphany' een magisch effect op het publiek . Iedereen had het gevoel in trance te zijn terwijl ze naar de kristalheldere stem van Jin luisterden (het publiek omvatte niet alleen fans, maar ook veel lokale mensen die hen vergezelden). 'Epiphany' en 'Jin' gingen meteen naar #1 op Twitter-trends in SA en in de iTunes-hitlijst . Het werd de eerste buitenlandse solo-act om dat te doen. Twee weken lang postten de media van Saoedi-Arabië over het fenomenale optreden van Jin .

'Epiphany' had een vrij minimalistisch podium, en Jin voegde geen danspasjes toe aan zijn optreden. Echter, zijn stijlvolle futuristische piano, krachtige uitstraling, acteertalent en sterke, mooie zang zorgden voor een wonderbaarlijk indrukwekkende theatrale ervaring . De creative director van de concerten van BTS, Kevin Kim, deelde dat Jin in 'Epiphany' altijd het gevoel gehad 'een God te ontmoeten'. Zo'n impact hebben op mensen met alleen je stem is de kracht van puur talent.

kneden was het er ook mee eens dat 'Epiphany' zijn 1e plaats verdient:

' Maan, ' gecomponeerd en geschreven door Jin, is ook een van de meest indrukwekkende nummers van BTS. Het is voor altijd geschreven in de muziekgeschiedenis als het 5e beste Boyband-nummer genoemd door Rolling Stone . Ze kroonden ook 'Moon' tot het nummer dat alles samenvat wat BTS zo groot maakte. Het is ook opgenomen in de Top10 van beste nummers van 2020 . 'Moon' is nog steeds het langst genoteerde solonummer van BTS op MelOn in zijn geschiedenis. Het kreeg veel liefde van de critici en het publiek. Het muzikale talent van Jin komt echt tot uiting in dit nummer. Bovendien is het nummer in toonsoort C geschreven, waardoor het voor de meeste mannelijke zangers onmogelijk is om te coveren.

Alle solo-nummers van Jin zijn altijd opgenomen in de lijst met beste BTS-releases door de jaren heen. Elke volgende track is nog indrukwekkender dan de vorige. Fans geven ook toe dat zijn solonummers de ultieme meesterwerken zijn die nooit oud zullen worden.