Nieuws

De Japanse kunstschaatsster Hanyu Yuzuru toont zijn voorliefde en genegenheid voor de Koreaanse kunstschaatsster Cha Jun Hwan

AKPOPHEF

Door de jaren heen zijn Zuid-Korea en Japan constant in concurrentie geweest. Deze onuitgesproken spanning hield aan op verschillende gebieden, waaronder de muziekindustrie, filmindustrie en zelfs de sportindustrie.

Een van de meest bekende wedstrijden tussen de twee landen is op het gebied van kunstschaatsen. Sinds de opkomst van de kunstschaatskoningin Kim Yuna | , noemden de media rusteloos de Japanse kunstschaatsster Gebraden Mao . Gezien het feit dat Kim Yuna en Asada Mao even oud zijn, zijn de twee elkaar altijd tegengekomen in verschillende kunstschaatswedstrijden.

Hoewel de twee op goede voet stonden toen ze hun jeugd samen doorbrachten met trainen in hetzelfde sportveld, veroorzaakten de media een intense, stressvolle sfeer, waarbij ze de twee constant met elkaar vergeleken en de twee kunstschaatsers als rivalen brachten. Nu de media de rivaliteit tussen de twee verder creëerden, waren Kim Yuna en Asada Mao niet langer in staat om hun vriendschap comfortabel in het openbaar te delen.

Nadat de twee leidende kunstschaatsers met pensioen gingen, werd de focus verschoven naar de volgende generatie kunstschaatsers die zou doorgaan met de rivaliteit tussen de twee landen. De volgende leidende kunstschaatsster in Korea is 20 jaar oud Cha Jun Hwan, terwijl de beste kunstschaatsster in Japan 27 jaar oud is Yuzuru Hanyu .

CHA JUN HWAN

YUZURU HANYU


Zuid-Korea heeft veel verwachtingen van Cha Jun Hwan, aangezien hij wordt gezien als de volgende kunstschaatser die de erfenis van Kim Yuna voortzet. Bovendien heeft hij veel populariteit vergaard met zijnuitzonderlijke beelden. Dit is ook het geval voor Yuzuru Hanyu. Met zijn lange figuur, knappe uiterlijk en porseleinen huid heeft Yuzuru Hanyu ook veel aandacht gekregen, aangezien hij een legendarische carrière heeft gehad als tweevoudig Olympisch kampioen, tweevoudig wereldkampioen en viervoudig Grand Prix. Finale kampioen.

Daarom werd verwacht dat deze twee de volgende rivalen in de kunstschaatsindustrie zouden zijn. Anders dan verwacht, zijn de twee echter hun hechte vriendschap en genegenheid voor elkaar blijven tonen. In het bijzonder werd Yuzuru Hanyu vaak gezien terwijl hij voor Cha Jun Hwan zorgde, die zeven jaar jonger is dan hij.

Dit werd ook gezien door Koreaanse netizens en krijgt veel aandacht, vooral omdat het de Olympische Winterspelen zijn. netizens commentaar gegeven , ' Ik zie dat Hanyu van Cha Jun Hwan houdt,' 'Hanyu zorgt ook goed voor Cha Jun Hwan en andere skaters', 'Ik hoop dat de media ze niet weer tot rivalen maken', 'Cha Jun Hwan is zeven jaar jonger dan Hanyu dus Hanyu behandelt hem als zijn jongere broer, wat goed is om te zien,' 'Aww man, dit is schattig,' en, ' Ik vind dit zo gezond en leuk om twee atleten uit rivaliserende landen te zien wees dicht bij elkaar en hou van elkaar.'