Nieuws

JAY B is de eerste Koreaanse solist die debuteert in de Billboard's R&B Digital Song Sales Chart

billboard.com

Op 25 mei,Jay Bmaakte zijn debuut op de Billboard R&B Digital Song Sales Chart op nr. 6 met ' Schakel het op ,' en werd de eerste Koreaanse solist die op deze hitlijst debuteerde.

Diezelfde dag debuteerde het nummer ook op Nummer 18 op de Billboard R&B/Hip Hop Digital Song Sales Chart, en hij wordt de derde Koreaanse solist die op deze kaart debuteert.

Niet lang geleden heeft Jay B veel grote successen behaald op de eerste dag dat het nummer op de internationale en binnenlandse hitlijsten werd uitgebracht. Hij kwam binnen op nummer 1 in de wereldwijde iTunes Song Chart en de Europese iTunes Song Chart. 'Switch It Up' debuteerde ook op de Amerikaanse iTunes Song Chart op nummer 6, bewees zijn kracht samen met Katy Perry en Nicki Minaj.

Hij stond ook bovenaan de iTunes Song Chart in 44 landen op nummer 1 en zijn officiële liveclip overtrof de 1 miljoen views. Al deze grote prestaties werden in 24 uur vastgelegd.

Voor binnenlandse muziekhitlijsten debuteerde 'Switch It Up' op de 3e plaats in de realtime ranglijst van Genie Music, steeg vervolgens naar nummer 1 na 7 uur uitgebracht en stond bovenaan de realtime van de Bugs, en bleek actueel met meer dan 10.75.900 vermeldingen alleen op Twitter.

Gefeliciteerd met Jay B.

Bekijk hier de officiële liveclip van Jay B - 'Switch It Up':