Nieuws

Jay B verontschuldigt zich

Nog maar een dag geleden stond social media vol met foto's vanJay B's live-uitzending als deGOT7lid toonde een muur vol 'naakte' foto's.

Jay B was tijdens de Instagram-live enige tijd aan het praten met zijn fans over de aanstaande release van zijn album toen Jay B de muur in kwestie onthulde. Kort daarna werden sociale-mediaplatforms zoals Twitter vol discussie over de kunstenaar en zijn muur .

-Advertentie- Overslaan

Na de commotie, H1GHR MUZIEK heeft een verontschuldiging geplaatstover het incident en verklaarde: ' Hallo. Dit is Jay B's agentschap H1GHR MUSIC. Ten eerste, het spijt ons oprecht dat we fans in de problemen hebben gebracht. Het is al bekend onder fans dat Jay B individuele fototentoonstellingen houdt en foto's maakt zoals die van professionele fotografen. Naast muziek toonde hij interesse in kunst en fotografie en toonde hij zijn talent op verschillende kunstgebieden.'

Na de verontschuldiging van het bureau schreef Jay B ook persoonlijk een verontschuldiging en plaatste deze op zijn Instagram-verhaal. Hij zei, ' Het spijt me dat ik degenen die naar mij hebben gadegeslagen, plotseling bezorgd heb gemaakt. Ik heb de foto's gepost van een artiest die ik leuk vind, maar het spijt me dat ik ze heb laten zien terwijl kijkers van alle leeftijden ernaar keken. Ik zal in deze delen voorzichtiger zijn, zodat niemand de wenkbrauwen fronst. Mijn excuses.'


In feite plaatste een GOT7-fan een uitleg van de foto's die op de muur van Jay B te zien waren. Deze fan legde uit: ' Ik wil alles ophelderen. De foto aan de muur van Jaebeom is deze. Het maakte deel uit van een fototentoonstelling genaamd 'Plastic Love' voor City Camera. De kunstenaar is Yim Young Woong.' De fan plaatste de foto die op de muur van Jay B hing waar veel fans het niet mee eens waren.


[CW / NSFW-inhoudswaarschuwing hieronder]