Nieuws

Jay Park organiseert nieuw JTBC breakdance-wedstrijdprogramma 'Showdown'

Muzikant/producerJay Parkzal de kijkers binnenkort begroeten als gastheer van een gloednieuw breakdance-wedstrijdprogramma, ' Krachtmeting '.

Volgens berichten in de media op 4 februari, JTBC zal ergens in maart zijn eigen dance survival reality 'Showdown' lanceren. Enkele van Zuid-Korea's grootste breakdancers en crews zullen strijden in hevige gevechten om opnieuw te bewijzen dat Zuid-Korea een danskrachtpatser is.

Jay Park, zelf voormalig breakdancer, zal naar verwachting de 'Showdown' van JTBC leiden met zijn comfortabele, vriendelijke energie. Hij zal de kijkers ook voorzien van nuttig commentaar tijdens de dansgevechten, inclusief regels, breakdance-achtergrond, enz.

Een totaal van 8 breakdance-crews zullen strijden op JTBC's 'Showdown', waaronder enkele van de grootste namen in de breakdancescene van Zuid-Korea: Jinjo Cre in , Fusion MC , Gamblerz , Rivieren Bemanning , FlowXL , en meer. Sommige van deze dansploegen zijn de thuisbasis van leden van de nationale breakdance-vertegenwoordigers van Zuid-Korea die momenteel op weg zijn om naar de ' Aziatische Spelen van 2022 ', inclusief BBOY LEON en Verse Bella van Fusion MC-crew.

Maak je klaar voor legendarische breakdance-gevechten, week na week, wanneer JTBC's 'Showdown' later in maart in première gaat!