Nieuws

Je kunt nu de eerste NETFLIX-documentaire over een K-popgroep 'BLACKPINK: Light Up the Sky' bekijken

Netflix onthuldBLACKPINKdocumentaire' BLACKPINK: Verlicht de lucht ' vandaag op 14 oktober.

De Netflix-documentaire toont een exclusief interview met de leden waarin ze hun diepste gedachten delen en verschillende video's achter de schermen die nog nooit eerder zijn gezien.


'BLACKPINK: Light Up the Sky' vertelt het verhaal van een vierkoppige getalenteerde K-pop idool meidengroep - die het groeiproces van de meidengroep volgt sinds hun debuut in 2016 naar hun reis om een ​​wereldwijde ster te worden, geliefd bij de wereld in een korte tijd. Zoals het liedje zegt: ' BLACKPINK IN UW OMGEVING! ' de top K-pop meidengroep BLACKPINK maakt van de wereld hun speelterrein. Door middel van de documentaire zullen kijkers eerlijke, exclusieve interviews zien die hun diepste gedachten onthullen van de stagejaren van Jisoo, Jenny, Roos, en Lisa , die hun jeugd in verschillende landen hebben doorgebracht en onafscheidelijk zijn geworden als teamgenoten van BLACKPINK.

De documentaire trekt veel belangstelling omdat het verschillende niet-uitgebrachte video's bevat die nog nooit zijn gezien, waaronder de pre-debuut- en auditievideo's van BLACKPINK. De documentaire bevat ook levendige beelden van achter de schermen van de meidengroep K-pop, de eerste Kpop-groep die te zien is op het Coachella Festival, het grootste muziekfestival in de VS.

'BLACKPINK: Light Up the Sky' werd geregisseerd door Caroline Seo , een Hollywood-regisseur, die BLACKPINK met een frisse blik belicht. Regisseur Caroline Seo is een onafhankelijke documentaireregisseur met 20 jaar ervaring in film-, tv- en reclamewerk op Netflix, CNN Film, Sundance Channel, PBS, EPIX, A&E, History Channel, en is onlangs met de serie naar voren gekomen als Hollywoods grootste hitmaker ' Zout, vet, zuur, warmte ' dat veel liefde heeft gekregen van Netflix.

Netflix-documentaire 'BLACKPINK: Light Up the Sky' zit vol met de ware gevoelens van BLACKPINK-leden en laat zien hoe de meisjes zijn uitgegroeid tot wereldsterren. Ze zijn de eerste K-popgroep die een documentaire op Netflix heeft uitgezonden en de documentaire is alleen beschikbaar op het platform.