Nieuws

'Your Eyes Tell'-film OST gecomponeerd en geschreven door Jungkook, terug naar de hitlijsten toen de film in première ging in de bioscoop, wat een enorme liefde van het publiek bewees

STER BIJDRAGER

'Je ogen vertellen' ook gekend als' Kimi No Me Ga Toikakete Iru' onlangs in première gegaan in Japan en Zuid-Korea bioscopen aan 23 oktober. De Japanse remake van de Zuid-Koreaanse film 'Always' uit 2011 volgt het hartverscheurende verhaal van een ooit veelbelovende kickbokser en een blind meisje dat verloor haar gezichtsvermogen en familie door een ongeval.

Zoals algemeen bekend, Jungkook componeerde en schreef de originele soundtrack (OST) van de film met dezelfde titel 'Je ogen vertellen' . Hij zei eerder dat hij de melodie oorspronkelijk voor zijn had gemaakt mixtape , maar omdat het uitzonderlijk goed uitkwam, werd het toegevoegd aan het Japanse BTS-album 'Kaart van de ziel: 7 - De reis' in plaats van. Eerder werd al gemeld dat de filmregisseur verliefd werd op de demo van Jungkook die eigenlijk last minute werd toegestuurd. Jungkook, die ook de hoofdproducent is van de hit 'Magische winkel' , wordt nu officieel de eerste buitenlandse artiest die een OST componeerde voor een Japanse film . Jungkook ontving veel lof van media en fans over de hele wereld, en werd beschouwd als een geniale componist in Japanse tv-shows en BTS-interviews.


Toen 'Your Eyes Tell' in juli van dit jaar voor het eerst werd uitgebracht, werd het al snel een enorme hit en domineerde het de internationale en Japanse hitlijsten. Het kwam in kaart op #1 Aan iTunes Japan overtreft de meest populaire Japanse zanger en grafiekdigimon Kenshi Yonezu het nieuwe liedje. De OST in kaart gebracht op #1 op populaire Japanse grafieken dwz. LINE Muziek Dagelijks en realtime, Moeten Dagelijks en ook in realtime Recochoku Daily, wat moeilijker is voor K-pop acts om te infiltreren. Het debuteerde ook op #1 Aan Oricon Daggrafiek met 13.089 verkopen, werd BTS' hoogste debuutverkopen op deze kaart. 'Your Eyes Tell' werd ook de grootste streamingdebuut op Oricon voor een Koreaanse act in de geschiedenis met 5,1 miljoen streams voordat 'Dynamite' de troon overnam. De OST debuteerde op #8 Aan Billboard Hot100 Japan ook slaan #1 Aan Billboard World Digital Song Sales. Het is ook de snelste nummer van een Aziatische act om 100 #1's op iTunes te bereiken en de eerste BTS-nummer bovenaan alle 8 grootste muziekmarkten van de iTunes-hitlijst.

-Advertentie- Overslaan

Nu de film de bioscopen bereikte, kreeg de tranentrekker OST een nog groter publieksbereik en dit weerspiegelde zich in het nummer dat opnieuw in de hitlijsten klom. Na de filmpremière in de bioscopen, werd 'Your Eyes Tell' in kaart gebracht op #13 Aan LINE Muziek Top 100-nummers Japan (10.25), #17 Aan Recochoku (10.25) en #4 Aan LINE Muziek K-pop Top50 (10.24). De OST in kaart gebracht op #3 Aan Amazon's bestsellers lijst en opnieuw ingevoerd Wereldwijd iTunes in kaart brengen op #196 , klom ook 13 plaatsen omhoog op iTunes Japan landen op #24 (10.24) en bleef stijgen naar de grafiek op #twintig (10.25). 'Your Eyes Tell' is gestaag in kaart gebracht Billboard Japan Hot100 gedurende enkele weken sinds de release en deze week is het in kaart gebracht op #63.

Vanwege de populariteit van het lied in Japan, Joysound Japan een samenwerkingscampagne had uitgebracht met de film 'Your Eyes Tell' waarin de door Jungkook gecomponeerde OST op een beperkte tijd als een karaoke-nummer met de achtergrond van scènes uit de film.

Op het film GV-evenement in Japan, de hoofdrolspeler van de film Ryusei Yokohama bood aan om Jungkook boksen te leren, terwijl Jungkook de boksactie van de acteur in de film prees en hem vroeg hem op een dag les te geven. Bij het bekijken van het verzoek van Jungkook, dat werd afgespeeld in een BTS-videoboodschap, antwoordde de acteur dat hij Jungkook op elk moment en Regisseur Takahiro Miki had een sparringsessie tussen de twee sterren voorgesteld.

Jungkook's populariteit in Japan lijkt zelfs nog hoger te stijgen dan voorheen en dat is bewezen met zijn grote hit aller tijden 'Euforie' opnieuw binnenkomen iTunes Japan en gelijktijdig in kaart brengen op de iTunes , Apple Music en Spotify grafieken in Japan (10.24).

Jungkook heeft echt een talent in muziekproductie, componeren en songwriting. de zijn hoofdproducent van hitnummers zoals 'Magische winkel' en 'Liefde is niet voorbij' , bewees hij dat hij in staat was om onderscheidende en verfijnde melodieën te produceren. Jungkook's creatieve compositie in 'Je ogen vertellen' spreekt boekdelen over zijn talent en hard werken, en zoals J-hope zei: ' Ik vind Jungkook een genie '.