Nieuws

Jeon So Mi huilt terwijl ze bekent dat ze IV-vloeistof moest krijgen nadat ze was afgevallen

www.wikitree.co.kr

Jeon Somitranen gestort op een radioshow over haar recente promotie.


Op 9 augustus verscheen Jeon So Mi als speciale gast op MBC FM4U 's ' Jeon Hyo Sung's Dromende Radio ' en sprak over haar recente comeback.

Nadat ik een fanbrief hoorde zeggen: ' Het nummer is goed en de uitvoering is geweldig. Alles is perfect,' Jeon Dus Mi legde haar hoofd neer alsof ze op het punt stond te huilen.

Ze legde toen uit: ' Eerlijk gezegd huil ik elke dag. Ik heb zelfs nu zin ​​om te huilen. Wat zal ik doen?' en veegde haar tranen weg.

MC Jeon Hyo Sun antwoordde: ' Ik denk dat het komt omdat de fans je complimenteren. Je krijgt zin om te huilen en tranen stromen als iemand al het harde werk herkent dat je in de voorbereidingen hebt gestoken.'

Jeon So Mi bekende toen dat ze net voor de radioshow een infuusvloeistof had gekregen en legde uit: ' Ik ben op een gezonde manier gaan eten...' en voegde toe, ' Ik zei tegen mijn fans dat ze zich geen zorgen moesten maken, maar ik kreeg eigenlijk een infuusvloeistof. Ik kon het niet zeggen omdat ik bang was dat ze zich zorgen zouden maken.'


Jeon So Mi schokte de netizen zelfs toen ze onthulde dat ze slechts 46 kg woog en 172 cm lang was. Zij ookschokte haar fans met haar kleine taillewaardoor veel mensen zich zorgen maken over haar gezondheid.