Nieuws

Jeon So Mi legt persoonlijk de betekenis achter de tekst van 'DUMB DUMB' uit

Jeon Somikeerde terug naar de muziekscene met eenspannende single,' STOM STOM .'

Op 2 augustus bracht Jeon So Mi haar derde single uit om een ​​grootse comeback te maken als solozangeres.

'DUMB DUMB' is een nummer dat is gecomponeerd in een eenvoudige en minimale constructie en het hart onthult van een meisje dat indruk wil maken op de persoon van wie ze houden. In het refrein onthullen de teksten echter een schokkende wending terwijl ze zingt, ' Ik dans bovenop je hoofd.'

Het nummer trekt de aandacht van de luisteraars met de contrasterende beat die meerdere keren door het nummer wordt uitgewisseld. Jeon So Mi onthulde onlangs de betekenis van het nummer in een recent interview.

V. Dit is je eerste comeback sinds de release van 'What You Waiting For' vorig jaar. Hoe voel je je?

A. Ik wist niet dat een jaar zo snel voorbij ging omdat ik me voorbereidde op andere nummers samen met 'DUMB DUMB'. Ik denk dat ik het meeste plezier had bij het voorbereiden van een album, en het was de gemakkelijkste van alle albumvoorbereidingen. Misschien omdat het het gemakkelijkste was, ik wat vrije tijd heb en van het podium kan genieten. Dus ik ben opgewonden!


V. Wat voor soort nummer is dit nieuwe nummer 'DUMB DUMB?'

A. 'DUMB DUMB' gaat over een meisje dat doet alsof ze verlegen is om de aandacht te trekken van de jongen die ze leuk vindt. En het beeld dat ze van de man liet zien, was niet haar echte zelf, maar een berekend beeld e. Dus dit lied zingt, 'je kent de echte ik niet, ik dans bovenop je hoofd.'

V. We hebben gehoord dat je hebt meegewerkt aan de productie van het nummer, was er een onderdeel waar je speciale aandacht aan hebt besteed?

A. Ik denk dat ik veel aandacht heb besteed aan het uitdrukken van de complexiteit van de gevoelens van een meisje dat indruk wil maken op de persoon die ze leuk vindt, maar ik wilde het op een leuke manier uitdrukken. Ik wilde de tekst veranderen in iets leuks en sarcastisch. Het is alsof het meisje een fragiel en puur beeld toont, maar dat was allemaal ingecalculeerd in haar plan. Als je met dat in gedachten kijkt, begrijp je de muziekvideo een beetje beter.


V. Er waren veel kostuums in de video, was er een stijl die je het leukst vond?

A. Ik hield van de blauwe geruite rok die ik droeg toen ik de cafetaria binnenkwam aan het begin van de MV en ook van de rode outfit die ik droeg in de laatste dansscène. Ik denk dat beide outfits die high-teen vibe uitbeelden samen met het krachtige beeld dat de twist geeft.

V. Zeg alsjeblieft iets tegen je fans die lang op je hebben gewacht om terug te komen

A. Al mijn Som-mungchi's! Hoe was 'DUMB DUMB?' Ik hoop dat mijn antwoorden vandaag een aantal van je curiositeiten en vragen over mijn single hebben beantwoord. Ik zie je snel, dus houd ons in de gaten. Je zult een cadeau van mij kunnen uitpakken dat ik heb geveld met alle nummers waar ik vertrouwen in heb, dus kijk ernaar uit en bereid je voor! Er zijn ook veel van jullie die zich zorgen maken over mijn gezondheid, maar maak je geen zorgen, want ik ben erg gezond en leef het gezondste leven in mijn hele muziekcarrière. Wees alsjeblieft ook gezond door Som-mungchis, en ik hou van je!