Nieuws

Jessi geeft Lee Sang Yup een waarschuwing wanneer ze ziet dat hij vriendelijk is met Jeon So Min in de seizoensfinale van 'Six Sense 2'

Op 24 september, het tweede seizoen van de tvN variëteit serie ' Zesde zintuig ' afscheid van kijkers met de laatste aflevering van zijn seizoen.

Op deze dag, acteur Ahn Bo Hyun toegetreden tot de leden van de cast als de laatste gast. Wederom bezochten de sterren verschillende locaties om correct te raden welke locatie door de productiemedewerkers is gefabriceerd.

De tweede locatie die de castleden bezochten was een zelfbedieningscafé. Elk van de castleden koos de lunchopties uit die ze wilden eten, enJeon So MinenLee Sang Yup, die als eerste klaar waren met het bereiden van hun instantnoedels, gingen buiten naar de picknicktafel om te beginnen met eten.

Maar wanneerJessizag Jeon So Min en Lee Sang Yup die naast elkaar buiten aan het eten was, schreeuwde ze plotseling: 'Waarom zijn die twee samen? Kijk hiernaar. Het is verdacht.' Ze voegde er toen aan toe, 'Ik ben ok. Maar ik ben niet in een goede bui. Ik ben nog nooit door een man afgewezen.'

Terwijl Jessi in het zelfbedieningscafé rookte, zag Jeon So Min wat eten op het gezicht van Lee Sang Yup en veegde het voor hem af. Jessi keek door het raam en waarschuwde: 'Zong Yup oppa, als we nu in de Verenigde Staten waren, zou een groep oppa's waarvan ik weet dat ze je komen zoeken,' gelach veroorzaken! (In het verleden toonde Jessi interesse in haar co-ster Lee Sang Yup door te bekennen dat hij dicht bij haar ideale type zat.)

Ondertussen, aan het einde van de aflevering van 'Six Sense 2' van deze week, begroetten de productiemedewerkers de kijkers met een eenvoudig bericht, 'Tot ziens,' hint naar de mogelijkheid van seizoen 3.