Nieuws

Jessica oogst kritiek na het promoten van een programma voor Chinese meidengroepen rond de 15e verjaardag van Girls' Generation

VroegereMeiden generatielidJessicakreeg kritiek na het promoten van haar auditieprogramma voor het herdebuut van haar Chinese meidengroep met het 15e debuutjubileum van Girls' Generation om de hoek.

Op 20 mei KST nam Jessica haar persoonlijke Instagram en plaatste een video waarin het aanstaande overlevingsprogramma voor herdebuut van de Chinese meidengroep werd gepromoot ' Sisters Who Make Waves, seizoen 3 '. In de video was Jessica te zien met een witte baret en een korte jurk, waarmee ze haar levendige danskunsten liet zien. De reacties van de fans waren vol enthousiasme, opgewonden om Jessica's terugkeer op het podium te zien. Anderen bekritiseerden Jessica echter omdat ze haar Chinese herdebuut promootte rond de tijd dat Girls' Generation's 15e verjaardagsjubileum nadert.

Ondertussen haalde Jessica eerder al de krantenkoppen toen bekend werd dat ze te zien zou zijn in het Chinese programma 'Sisters Who Make Waves, seizoen 3'. Op het programma staan ​​vrouwelijke beroemdheden van in de dertig en ouder die hun meidengroep opnieuw debuteren. Velen waren vooral verrast om te zien dat voormaligejuffrouw AledenFeienJiazal ook op het programma verschijnen en de aandacht trekken.