Nieuws

Jessi's schoonheid voordat haar plastische chirurgie de aandacht trekt van netizens

Onlangs, zangerJessi's foto's voor haar plastische chirurgie hebben de aandacht van netizens getrokken.

Eerder had Jessi in een tv-show verklaard dat ze plastische chirurgie aan haar ogen en neus had ondergaan, maar daar heeft ze spijt van. Jessi verklaarde: ' Ik heb mijn ogen en mijn neus gedaan, maar ik heb er oprecht spijt van.'


Ze verklaarde: ' Mijn bureau stelde voor om plastische chirurgie te ondergaan. Ik was niet al te fotogeniek, dus het bureau zei dat ik er minder heftig uit zou zien als ik mijn ogen zou laten doen, maar eigenlijk zag ik er feller uit na de dubbele ooglidoperatie. Dus niemand benadert mij' iedereen aan het lachen maken.

Na deze opmerking zijn internetgebruikers geïnteresseerd in Jessi's foto's voor haar plastische chirurgie. Er zijn verschillende foto's van haar promotie geweest als Jessica HO op online communities waar veel internetters van geschrokken zijn.

Veel internetters zijn verbaasd en geschokt over haar schoonheid, zelfs vóór haar plastische chirurgie. Netizens hebben opgemerkt, ' Ze is toen eigenlijk mooier.'Eerder maakte Jessi haar debuut onder de naam Jessica H.O. Ze stond bekend als 'BoA nummer 2' toen ze debuteerde als vrouwelijke soloartiest na twee jaar als stagiaire.

Veel populariteit als soloartiest wist ze niet te winnen en ze maakte haar naam weer bekend toen ze werd gerekruteerd door de hiphopgroep bovenstad .

Sindsdien won ze aan populariteit toen ze haar opwachting maakte op Mnet's ' Unpretty Rapstar ' in 2015. Nu gaat ze verder in haar succes toen ze onlangs de track ' NUNU NANA ' van haar recente mini-album ' SHOW '.

Nu zijn veel netizens enthousiast omdat Jessi zich bij de projectmeidengroep heeft aangesloten die door de show is gevormd ' Hang uit met Yoo '.