Blogs

Jessi's gedachten over 'Numb' en 'NUNA'

Jessikwam onlangs met haar derde album ' SHOW ,' met zes nummers, waaronder de eerder uitgebrachte singles, ' Wie Dat B ' en 'Druppelen .' Hoewel het album eind juli werd uitgebracht, bracht Jessi een videoclip uit met prachtige visuals voor de B-track, ' Gevoelloos, ' dat is een nummer in tegenstelling tot de meeste van haar muziek in haar repertoire. Op Jessi's YouTube-kanaal, JessiTV, onthulde Jessi een kijkje achter de schermen van het filmen voor Numb en deelde haar gedachten over haar album als geheel met haar Jebbies.

Jessi vertelde dat ze haar huisdier Pommeren, Chewie, vaak meeneemt naar filmsets voor muziekvideo's en naar opnamestudio's. Chewie was te zien in de video voor Drippin, en als je geen genoeg kunt krijgen van Chewie, kun je hem volgen op Instagram @softandchewie:

Volgens Jessi is Numb een van de nummers waar ze het meest enthousiast over is om op haar album te onthullen. Ze wilde dit soort muziek al heel lang maken omdat haar fans wilden dat ze haar zangstem liet horen. Hoewel Jessi populair werd na haar verschijning op Unpretty Rapstar, weten velen niet dat ze oorspronkelijk debuteerde als solozangeres in 2005, voordat ze een tijdelijke onderbreking van de muziek nam en terugkeerde naar Amerika. Voor Jessi is Numb het perfecte nummer voor haar om te laten zien dat ze niet zomaar een rapper is.


Het is een droevig nummer, maar ik wil niet dat de muziekvideo droevig is,
Zei Jessi terwijl ze op de filmset was. De teksten van Numb zijn geschreven om verdrietig te klinken, maar zijn dat eigenlijk niet. Volgens de tekst bevat het nummer een vrouw die speelt moeilijk te krijgen op maandag en dinsdag, maar wordt dronken en feesten in het weekend. Jessi gelooft dat iedereen zich in dit nummer kan vinden. Numb heeft een heel andere toon dan het titelnummer, NUNU NANA, dus Jessi was trots om haar acteerkunsten te tonen in de muziekvideo.

Ik ben niet alleen SSENUNNI, ik ben ook graag elegant, zei Jessie.

Maak je geen zorgen Jessi, de muziekvideo is zeker mooi geworden!

Jessi heeft duidelijk ook een hechte band met haar medewerkers, die haar altijd prijzen als ze aan het filmen is en haar advies geven over hoe ze haar emoties voor de camera kan laten zien.

Het is geen droevig lied, Jessi stelde fans gerust. Maar ik hoop dat jullie het leuk vinden! Dit is een van mijn favoriete nummers op het album [naar NUNU NANA]. Wees niet verdrietig, jongens. Toon alsjeblieft je liefde voor de visuals en de zang!

Bekijk hier de Numb-muziekvideo: