Nieuws

'Youth With You' met Lisa van BLACKPINK wordt geannuleerd vlak voor de seizoensfinale omdat de Chinese overheid een verbod op alle idoolwedstrijdshows oplegt

De Chinese versie van de ' Produceren 101 ' serie, ' Jeugd met jou, ' heeft veel aandacht en populariteit gekregen metBLACKPINK'sLisadeelnemen aan de show als een van de mentoren.

Het idool-auditieprogramma is zo populair geworden dat het drie seizoenen bleef uitzenden en talloze idoolleden vond via de show. Helaas kwam er een vroeg einde aan de show vlak voor de finale toen de Chinese regering een verbod op auditieshows voor idolen invoerde.

De Chinese regering heeft een verklaring gepubliceerd waarin staat dat de regering alle idoolwedstrijdshows heeft verboden. Op zijn beurt is 'Youth With You' seizoen 3 tot een einde gekomen zonder dat de finale is uitgezonden. Dit betekent dat de idool-deelnemers niet ook kunnen debuteren.

Netizens waren verbaasd over de plotselinge stopzetting van de populaire idolshow en verbijsterd door het verbod van de regering. netizens commentaar, ' China is absoluut een communistisch land' 'Wauw, dat is zo triest voor de deelnemers', 'De kracht van het communisme op zijn best', 'Ik hou ook niet van auditieprogramma's, maar moeten ze niet afmaken waar ze aan begonnen zijn? ' 'Dat is zo plotseling, lol', 'Waarom sluiten ze het programma eigenlijk af?' 'Wauw...' en ' Ik ben gewoon sprakeloos over hoe China werkt.'