Blogs

Ji Seokjin en Yoo Jae Suk vermelden dat #BTS' #Jin vorig jaar viraal ging op 'You Quiz'


Ji Seokjin en BTS's Jin zijn al heel lang vrienden . Ze hebben warme relaties en Jin wordt zo nu en dan terloops genoemd door Ji Seokjin in verschillende variétéshows.

Vorige week werd Jin genoemd in een aflevering van een populaire show, ' Rennende man .' Ji Seokjin en Yoo Jae Suk besloten om te controleren welke van hen heeft de meeste views op de eerste video die verschijnt als je zoekt op 'BTS + de hostnamen'.


Yoo Jae-Suk direct genoemd Dat BTS's Jin ging erg viraal op sociale media en was trending #1 op Naver alleen vanwege een korte video van hem die de poorten van de ' YouQuiz op het blok ' set. De show wordt gehost door Yoo Jae-Suk, dus de bijbehorende video's moeten veel views hebben. Het gebeurde terug in maart 2021 , en Jin werd het gesprek van de dag. De lokale bevolking is op zoek naar een ' knappe acteur ' dat verscheen in een korte video op tv. Jin kreeg de bijnaam een ​​' Daemunnam' (voor/ingang Gate-man).

Het moment werd zelfs opgenomen in de officiële tv-videoslogan van tvN.
Ji Seokjin herinnerde zich dat er een ander moment was in de 'YouQuiz'-aflevering die in die tijd viraal ging . Jin vertelde een grappig verhaal over Yoo Jae Suk die geheim wilde houden dat BTS die week zijn show zou bijwonen, maar het bleek dat Ji Seokjin Jin van tevoren had verteld over de plannen van Yoo Jae Suk!

JI Seok-Jin:


'Als je Ji Seokjin zoekt met BTS, zul je een aantal video's vinden, want Seokjin had het over mij tijdens die (You Quiz) show. Het ging viraal!'