Nieuws

Jimin speelde de 'held van het eenzame tijdperk' die bijdroeg aan de populariteit van BTS in 'The Big Issue Korea'

Er is een toestroom van redactionele artikelen en artikelen gericht op: Jimin 's charmante persoonlijkheid en kunstenaarschap, hem prijzend als zanger en performer.

Op 16 mei wijdde het tijdschrift Big Issue Korea een column aan Jimin in hun laatste nummer 275. Hoewel Jimin's aanwezigheid op het podium, persoonlijkheid en vriendelijkheid werd benadrukt, noemde hij hem ' de held van het eenzame tijdperk.'

Het artikel begint met de schrijver die toegeeft gecharmeerd te zijn van Jimin, wiens ogen steeds op hem vallen vanwege de manier waarop zijn vriendelijke maar doordringende ogen mensen nerveus maken, hoe zijn gezicht, heldere onschuld en seksualiteit naast elkaar bestaan, en de manier waarop de goed- Het lichaam van een getrainde danser, gecreëerd door de grenzen ervan uit te dagen, zorgt ervoor dat je je ongelooflijk voelt. Het is ook fascinerend hoe al deze verschillende combinaties binnen Jimin's levensframe nieuwe emoties creëren en nieuwe nieuwsgierigheid opwekken.

Niemand kan ontsnappen aan Jimin's schattigheid, en de schrijver getuigde dit in het artikel, pratend over de drang om liefdevol op Jimin's wangen te bijten, ze in hun zak te stoppen of zelfs naar hen toe te rennen naar het einde van de wereld omdat hij zo schattig is in hun ogen. De schrijver voelt vaak de vernietigende kracht van schattigheid van hoe Jimin lacht met een schattig gezicht dat het hart kietelt als knallend snoep en dan van binnen explodeert met de grootsheid en pracht van een kersenbloesem die in het water wordt bekeken.

Het artikel beschreef ook Jimin's gave van vriendelijkheid als een handschrift op een notitieboekje dat zo sterk was geschreven dat de tekens op de volgende pagina gegraveerd blijven. Hij smeert bijvoorbeeld slagroom op zijn eigen gezicht als spelstraf en zegt lachend: 'Mijn gezicht wordt doorweekt.' Wanneer BTS een prijs ontvangt, geeft Jimin alle eer aan de fans, zoals hij zeker stelt: 'Ons leger heeft een prijs ontvangen.' Medelid RM zei ooit dat Jimin van nature altruïstisch is en het talent heeft om rekening te houden met anderen. Dit is zo omdat Jimin, die waarde hecht aan relaties, ernaar streeft deze met anderen te ontwikkelen en naar gesprekken luistert terwijl hij nederig blijft.


Park Jimin, wiens naam doet denken aan wijsheid, leeft ernaar en spreekt altijd met de kennis en volwassenheid die hij leert door liefde. Hij is iemand die de schrijver de overtuiging geeft dat zelfs als ze de minst interessante grap ter wereld zouden maken, hij de waarheid zou ontdekken en die zou bedoelen en uiteindelijk met zijn hele lichaam zou lachen.


De pandemie heeft beperkte BTS-activiteiten; een van de redenen voor de populariteit van BTS is echter de vriendelijkheid van Jimin. In een tijdperk waarin eenzaamheid wordt genoemd als een sociale ziekte, zorgt zijn genegenheid voor en troost voor mensen die geïsoleerd zijn in hun leven, en de schrijver bekroont dit door toe te voegen dat ze vanwege zijn geweldige persoonlijkheid altijd bij Jimin willen zijn. en mis hem altijd.

De kwestie beschreef elke beweging van hem als een gedicht waarin een climax en een aanhoudend gevoel ligt, eraan toevoegend dat Jimin niet alleen op het podium danst; hij bestaat. Jimin is inderdaad niet alleen een idool die met zijn hele wezen boeiende optredens levert, maar hij leeft als individu trots zijn waarden uit en inspireert op zijn beurt velen tot het uiterste. Bestel en lees het volledige nummer hieronder: