Nieuws

Jimin en Sungwoon's 'With You' blijft massale radioverzoeken ontvangen + rangschikkingen op de tophitlijsten van verschillende landen

' Met jou ' OST door Jimin en Sungwoon heeft al de krantenkoppen over de hele wereld gehaald door op verschillende officiële hitlijsten in verschillende landen te staan, waaronder in de top 10 van muziekmarkten zoals het VK, de VS, Japan, Zuid-Korea, China en Canada [lees hier] evenals andere landen zoals India, Vietnam, Maleisië, Indonesië, de Filippijnen, Nieuw-Zeeland en Singapore om er een paar te noemen [lees hier enhier]. Bovendien heeft 'With You' de ether in verschillende regio's overgenomen, aangezien radio- en televisiestations het nummer constant afspelen en verslag uitbrengen over de prestaties zoals opgenomen sinds de dag van release [ lees hier ].

Er komen nog steeds nieuwe records bij, aangezien berichten over het nummer dat zijn debuut maakt op nog meer officiële hitparades in meer landen verschijnen, waarbij sommige van deze inzendingen de hoogste debuutranglijst zijn voor alle Koreaanse drama-OST in de geschiedenis van die hitlijsten. De laatste toevoegingen aan de lijst zijn de officiële hitlijsten in Nederland, Hongarije en Duitsland.

'Met jou' gescoord het hoogste debuut voor een K-drama OST in de Nederland Global Top 40 chart na het plaatsen 34ste op de kaart.

Het verdiende ook inzendingen op Singles-hitlijst van Hongarije Bij 2de plaats en op de Duitse Singles-hitlijst downloaden Bij 8e plaats als de hoogste Aziatische artiestendebuut in 2022, dit hebben bereikt met slechts vier dagen en 8 uur tracking voor de week.

De radio-aanvragen voor het nummer vertragen ook niet, vooral niet in Zuid-Korea. De ' Vrouwentijdperk' laat zien MBC-radio speelde het nummer en noemde ook Jimin, die zei hoe goed het nummer is. De showhosts noemen specifiek het hoge aantal verzoeken om het nummer van luisteraars (meer dan 4.000 verzoeken) ook.

Op een andere radioshow, ' 'S middags lied van hoop ' Aan MBC-FM, nogmaals, de gastheer noemde 'With You' en hoe het nummer werd het snelste nummer bovenaan iTunes-hitlijsten in 100 landen als een introductie tot het nummer voordat het werd gespeeld.

'With You' staat niet alleen op de radio, maar ook op de playlists van het publiek. Het nummer was te horen toen het werd afgespeeld in een van de LG U+ mobiele winkels in Zuid-Korea, wat laat zien hoeveel het publiek ervan houdt.

'With You' heeft een geweldige respons van het publiek gekregen met uitzonderlijke prestaties in de hitlijsten, en het is een gegeven dat het nummer nog lang in de radio- en tv-shows zal blijven, en het zal blijven bestaan zijn ranking op verschillende top hitlijsten.