Nieuws

Jimin en Sungwoon's 'With You' veegt Billboard-hitlijsten door Azië en registreert het hoogste debuut voor een K-Drama OST

Toen de eerste week van het bijhouden van gegevens ten einde liep, hebben de resultaten van verschillende officiële muziekhitlijsten over de hele wereld de ongelooflijk geweldige resultaten getoond die zijn gepost door ' Met jou ' door Jimin en Sungwoon . De resultaten, zoals toegang tot verschillende grote hitlijsten en de hitlijsten, waren iets om onder de indruk te zijn, aangezien het nummer deze week slechts vier dagen kon worden gevolgd vanwege de releasedatum en -tijd. 'With You' slaagde er bijvoorbeeld in om de officiële hitlijsten binnen te gaan in 6 van de 10 grootste muziekmarkten wereldwijd, waaronder de VS, het VK, Japan, Canada, Zuid-Korea en China, en plaatste het hoogste debuut voor een Koreaanse OST in verschillende van deze en andere op landen gebaseerde grafieken zoals India, zoals eerder gemeld [verwijs hier]. Meer country-hitlijsten laten zien hoe goed het nummer over de hele wereld werd ontvangen.

Billboard-hitlijsten in Vietnam, Japan, Filippijnen. Maleisië, Indonesië en Singapore behoren tot de landen waar het nummer is opgenomen in de beste hitlijsten met het hoogste debuut voor een K-drama OST.

Op Vietnam's Hot 100 Billboard grafiek, 'Met jou' gerangschikt 3e en werd het hoogste debuut voor een K-drama OST in de geschiedenis van de kaart.

Het nummer is ook gerangschikt 10e, 12e, 14e, en 20ste Aan Billboard's Hits of the World grafieken in Indonesië, Maleisië, Filippijnen, en Singapore respectievelijk. Deze eerste rangschikkingsposities zijn ook gemarkeerd het hoogste debuut voor een K-drama OST in alle vier de landen.

De resultaten van het nummer in Japan zetten het ook op de kaart. op rangschikking 9e Aan Billboard Japan Top door gebruikers gegenereerde nummers , het vestigde ook het record als het hoogste debuut voor een Koreaanse OST in de geschiedenis van de kaart.

Bovendien ging het nummer de Billboard Japan Hot 100 in kaart brengen op #72 en gerangschikt 7e op de Billboard Japan Top Download Songs-grafiek. Dit was een stijging van 6 posities op deze kaart, wat aantoont dat meer mensen het nummer ontdekken en ervan houden.

'With You' demonstreert voortdurend Jimin's kracht als zanger, en zijn potentiële prestaties in de hitlijsten als hij een volledige trackingweek zou hebben, is onoverkomelijk.

Naarmate de dagen verstrijken, worden er steeds meer records voor het duet geplaatst. Blijf ons volgen om op de hoogte te blijven van deze en meer!