Nieuws

Jimin verbluft met zijn chique luchthavenmode + 'HAVE A SAFE FLIGHT JIMIN'-trends Wereldwijd terwijl fans hem vaarwel zeggen als hij naar de VS vertrekt

BTS vertrokken op 29 mei naar de VS, waar ze naar verwachting het Witte Huis zullen bezoeken en de Amerikaanse president op 31 mei zullen ontmoeten voor discussies over Aziatische inclusie en vertegenwoordiging om anti-Aziatische haatmisdrijven en discriminatie aan te pakken die de laatste tijd steeds prominenter zijn geworden.

Zoals traditie gingen fans en media naar Incheon Airport om afscheid van hen te nemen, en zoals altijd stal Jimin harten met zijn altijd stijlvolle luchthavenmode. Met een vissershoed, een losjes gebreide beige trui, een zwarte broek en zwarte open schoenen, maakte zijn casual look, die hij afwerkte met zilveren lusoorbellen en een zwarte tas, hem een ​​lust voor het oog. Niemand zag er ooit zo goed uit in zulke comfortabele en casual kleding.

Het ging niet alleen om zijn uiterlijk, maar ook om de manier waarop hij zich gedragen. Zijn 'supermodel'-loopje en 'hoofdpersonage'-aura zorgden ervoor dat hij in het middelpunt van de belangstelling stond, met fans die zijn naam het hardst schreeuwden en de media hem op de voet volgden met camera's en zijn naam riepen terwijl hij door het vliegveld liep.

Fans op Twitter die hem lang niet hadden gezien, waren blij hem eindelijk te zien. Ze spraken over hoe goed hij eruitzag van zijn outfit tot aan zijn ogen en wensten hem een ​​veilige vlucht en zeiden hoeveel ze hem hadden gemist.

Eén ding waar Jimin altijd om bekend heeft gestaan, is dat hij zeer respectvol, nederig en welgemanierd is tegenover iedereen. Als zodanig merkten fans zijn beleefde maniertjes ook niet op, erop wijzend dat hij boog voor fans en het mediapersoneel voordat hij het vliegveld verliet.

Koreaanse media publiceerden talloze artikelen over zijn vertrek met schattige titels als 'Global mochi in a hat', 'Jimin global choco mushroom', 'Jimin's fashionable airport fashion', 'ARMY hold on your heart ... Jimin, deze man is sexy ' en nog veel meer andere boeiende titels.

Vanaf de ranglijst van 15:00 uur voor nieuwsartikelen op Naver, bezetten Jimin's artikelen, zowel bij het vertrek op de luchthaven als voor zijn prestaties met 'With You', 20 van de top 30 plaatsen op de meest geliefde rangschikkingscriteria, met 8 van de artikelen in de top 10!

Bovendien kwam een ​​van zijn foto-artikelen met de titel 'coolness die niet gedekt kan worden' op de officiële website van Newsen binnen in de trending-sectie, op nummer 1 voor de meest bekeken foto op de site, en het verzamelde meer dan 4,7k likes.

Op Twitter kwamen verschillende trefwoorden de Twitter-trends binnen toen fans over Jimin spraken en hem een ​​veilige vlucht wensten. JIMIN JIMIN en HEBBEN EEN VEILIGE VLUCHT JIMIN deed mee aan wereldwijde trends, en er waren tal van andere tags als trending topics waarbij JIMIN JIMIN meer dan 1 miljoen tweets overtrof!

Het is altijd een zegen om Jimin's luchthavenmode te zien, en fans juichen voor hem terwijl hij zijn taken in de VS uitvoert en wachten tot hij terugkeert.