Nieuws

Jimin's 'Proof'-conceptfoto's trekken massale aandacht van beroemdheden terwijl hij lof krijgt van Hybe's creative director + fans bespreken de look van zijn schild

BTS maakt zich op voor de nieuwe albumrelease 'Proof' in juni, en er zijn verschillende promotionele activiteiten gaande. Op 27 mei werd de eerste set conceptfoto's voor het album uitgebracht, bestaande uit een groepsfoto en individuele foto's van leden. De beelden werden gepost op de officiële Twitter-, Instagram- en Facebook-pagina's van de groep.

Zoals altijd vielen de monden van iedereen open bij het zien van Jimin's individuele foto. Zijn gladde, heldere huid vol glans met zachte, delicate gelaatstrekken toonde zijn opvallende schoonheid, waardoor fans in een razernij raakten.


Naast zijn betoverende schoonheid werden fans ook geraakt door de betekenis achter de foto's. Ze merkten dat Jimin's schild het meest beschadigd was met deuken, scheuren en kogelsporen, wat een teken was van alle ontberingen die hij tijdens zijn reis had meegemaakt. Hij ondervond inderdaad allerlei uitdagingen die hij moest overwinnen zelfs voordat hij debuteerde, en fans konden niet trotser zijn op hoe groot hij vandaag staat nadat hij alles heeft doorstaan ​​en sterker en stralender uit alles is gekomen.

Hier zijn enkele opmerkingen van fans.

Nadat hij de aandacht van velen had getrokken met zijn eersteklas visuals en de gevoelens achter zijn schild, waren er enkele opvallende personen die ook aandacht schonken aan zijn foto. Talloze beroemdheden, variërend van muzikanten, acteurs, actrices, tv-presentatoren, auteurs, influencers, zangers, illustratoren, journalisten, mode-iconen en supermodellen, vonden allemaal Jimin's individuele post op Instagram leuk, terwijl anderen erover postten op Twitter.

Het is geen verrassing hoeveel aandacht zijn individuele foto kreeg, aangezien Jimin altijd heeft kunnen schitteren in conceptfoto's. In werkelijkheid, K-media heeft gemeld dat Jimin lof ontving van Hybe's creatief directeur, Kim Sung-Hyun, over hoe goed hij elk concept uitvoert.

Onlangs prees Kim Sung-Hyun zijn vermogen om elk concept te verteren. Hij noemt zijn elegantie en verfijning in elke sfeer, evenals zijn perfecte lichaamsverhoudingen ondanks zijn kleine formaat , waardoor hij elk concept ongelooflijk goed uitvoert.

Ondertussen overtrof Jimin's individuele foto op Instagram de 1 miljoen likes in slechts 35 minuten, en hij was trending op Twitter na de release van deze foto's.

De tweede set conceptfoto's werd uitgebracht op 28 mei en Jimin's individuele post op Instagram overtrof de 1 miljoen likes in 40 minuten.

Na de release van deze foto's trad Jimin toe tot Twitter-trends en werd wereldwijd trending als het enige lid op de lijst met trends, waarbij JIMIN JIMIN de 1 miljoen vermeldingen overschreed! Nogmaals, een supermodel uit Brazilië en een actrice uit Thailand deelden Jimin's tweede conceptfoto op hun Instagram-verhalen, het enige lid wiens foto ze deelden. Talloze andere beroemdheden en prominente figuren vonden zijn individuele post ook leuk en becommentarieerden hem.

Jimin is een meester in concepten, en wat het concept ook is, hij zal het altijd bezitten en het meest opvallen!