Blogs

Jin werd een hoogtepunt van BTS's Sowoozoo Concert met zijn blonde 'appelhaar' en prachtige zang

Voor de laatste dag van PARTIJ (8e BTS-jubileum), fans waren blij om een ​​langverwachte MUSTER-concert die online werd gehouden op Weverse.

-Advertentie- Overslaan

De eerste dag van Muster was vol opwinding. Jin schokte iedereen met zijn nieuwe haar kleur en kapsel, waardoor hij er nog mooier uitzag. Gouden haar en het perfecte open voorhoofd zorgden ervoor dat hij er warm en intimiderend uitzag.

Zelfs alleen in de introductievideo voor het concert begon, zag Jin er zo mooi uit dat mensen niet konden stoppen erover te praten.

De dualiteit van Jin is echter echt niet van deze wereld, en de volgende dag verscheen hij met een blik die de sfeer drastisch veranderde.Apple Hair Jinnie werd de hoogtepuntfee van het concert!


'Apple Jinnie' was trending #1 en Appelhaar #2 in Zuid-Korea voor 3 uur achter elkaar en ook #18 Wereldwijd .

Hij plaatste zelfs een selca:

Wereldwijd schatje Jin werd nog schattiger met zijn kleine paardenstaart en een hart clip ben ermee bezig.


Daarnaast, gedurende de hele tijd, Jin zag eruit als een levensechte pop of een high-fashion model tijdens beide concerten.

Roze bril, roze shirt, leuke accessoires vulde zijn gezicht en lichaam heel goed aan, waardoor Jin er nog aantrekkelijker uit dan normaal. Koreaanse fans konden niet eens stoppen met praten over de kettingen hij droeg.

als de ware show-stealer, Jin ongelooflijk gedemonstreerd stemkracht, stabiliteit en bereik . uit een diepe zoete stem tot de hoogste noten in 'Ongemak', Jin toonde zijn wijde selectie en uitstekend talent . De zanger verbaasde het publiek door: zittend de hoge noten in 'Film Out' raken.

Een van de meest memorabele momenten is terecht Jin zingt een deel van zijn recente solonummer 'Abyss'. Hij heeft het moeilijke perfect genageld falsetstem gewoon ter plaatse terwijl je weer vol zit.

Fans zijn het erover eens dat Jin is een van de grootste artiesten ooit; zij zeg hij altijd klinkt beter dan de studioversie en legt er zijn hele ziel in.

Beide concerten hadden zo bijzondere rapoptredens: 'Daechwita' en 'Chicken Noodle Soup'. Wat was het meest bijzondere aan hen? Vocal line doet wat rapstukken!

Jin rappen was een absolute schok voor de fans.

Ook al is het niet de eerste keer dat Jin zijn rapvaardigheden laat zien, eerder , speelde hij een van de moeilijkste legendarische Koreaanse rapnummers -' eenling .' Het is eerlijk om te zeggen dat Jin ongelooflijk is ademhalingscontrole hielp hem om heel snel te rappen!

Rap-optredens waren vol leuke evenementen; een van hen is Jin's kip freestyle dans !

Bovendien heeft hij ook nam deel aan de line-up voor de originele 'CNS'-choreografie en deed het zoals altijd uitstekend.

Natuurlijk, Acteur Jin zal altijd een manier vinden om zichzelf te laten zien! Deze keer lieten mensen zich met hem verleiden een korte videorecorder . Ondanks dat de video van hem maar een paar seconden lang was, begonnen mensen dromen over het zien van Jin als de hoofdrolspeler in een post-apocalyptische film!

Jin bleef trouw aan zijn positie als acteur van de groep en speelde de rol van de verslaggever in de speciale video die na het concert werd vertoond. Hij heeft geprezen voor zijn dictie; Jin studeerde acteren vocalisatie aan Konkuk University.

Tijdens beide dagen, Jin was in het algemeen populair in meer dan 40 landen. Vermeldenswaard dat hij was het hoogste trending lid in de VS.

Hier is het liefste eindmoment van Jin:


Rond het web