Blogs

#Jin's personage 'Pink Angel Princess' voor de game 'Free Fire' trekt de gamegemeenschap aan + wordt het symbool van het project

Vorige week HYBE kondigde het nieuwe aanstaande project van BTS in samenwerking met een spel genaamd 'Free Fire'.

BTS-leden werden uitgenodigd om: hun eigen skins en originele karakters ontwerpen voor het spel. Allemaal volbrachten ze de opdracht met enthousiasme. Vorige week, het spel presenteerde de 3D definitieve versie van die speciale karakters.Het huidontwerp dat de meeste aandacht kreeg sinds de dag dat het werd onthuld, behoort absoluut tot de creatieve geest van Jin . Als gamer met vele jaren ervaring benaderde Jin de taak op een onverwachte manier. Hij besloot mee te gaan een knalroze outfit, roze vleugels, een groot hart op zijn borst en een mooie hartvormige rugzak. De man heeft ook een baard en een schattige naam, 'Pink Angel Princess'. Volgens het plan van Jin zullen veel gebruikers, vooral degenen die het spel al heel lang spelen, erg geĆÆnteresseerd zijn in zo'n buitengewoon soort outfit.

Bovendien deed Jin een stap tegen de giftige gaming-gemeenschapscultuur die meestal alleen zeer mannelijke karakters accepteert. Jin's personage 'Pink Angel Princess' heeft geen stereotiepe vrouwelijke of mannelijke trekken, wat behoorlijk moedig is voor het spel van een dergelijk genre omdat het veel kritiek kan uitlokken.

Het karakter van Jin is zeer uniek, vooral voor een slagveldspel. Echter, het werd de reden waarom de gaminggemeenschap de samenwerking opmerkte en er zelfs in geĆÆnteresseerd raakte!

Allereerst, nadat de video met de personages van BTS op een gamekanaal was uitgebracht, de reacties werden gevuld met mensen die de huid van Jin leuk vonden . De meest gelikete reacties wijzen er bijvoorbeeld op dat: De roze outfit van Jin zal erg populair zijn onder de spelers omdat het erg 'uniek en extravagant' is en dat squadrons die graag dezelfde outfit dragen, heel graag de huid van Jin zullen kiezen.

Maar het effect van Jin's creativiteit eindigde hier niet mee!

Er is een neiging dat Jin de persoon is die het middelpunt van de aandacht wordt wanneer BTS met iemand samenwerkt of producten adverteert. Hetzelfde is gebeurd met 'Free Fire'!

Het karakter van Jin bleek de reden te zijn waarom de gamegemeenschap aandacht ging besteden aan de samenwerking van 'Free Fire' en BTS.HGamesYT , die voorbij is 7,2 miljoen abonnees op YouTube, maakte een hele video over de samenwerking en zette het personage van Jin op de cover, wetende dat mensen erop zullen klikken. De gamer zei dat hij niets wist over de aankomende game totdat hij het skin-ontwerp van Jin zag en nieuwsgierig werd.Een enorme community van 29 miljoen gamers op Facebook met de naam 'Garena Free Fire' merkte op dat nadat ze het karakter van Jin hebben gezien, zijn ze klaar om de hele roze bundel te kopen, en deze verklaring werd ondersteund door hun volgelingen.

Gezien de populariteit van Jin's 'Pink Angel Princess' 'Free Fire' begon het te gebruiken als symbool voor de promotie van het aankomende spel. Het personage staat altijd in de voorkant en centrum . Zelfs bij de officiƫle 'Free Fire'-tentoonstelling, je zult zien dat Jin's roze hartvormige rugzak als het officiƫle symbool wordt gebruikt!

De creatieve geest van Jin is echt een schat voor elk soort project!