Blogs

De verzen van #Jin zijn volgens nieuwe YouTube-statistieken de 'meest opnieuw afgespeelde delen' in de optredens van #BTS

Er is een traditie in BTS is fandom dat de meerderheid van de mensen die hun concerten bijwonen, keren terug naar Jin-bevooroordeeld nadat ze vol ontzag waren geraakt door zijn zang . Jin is ontelbare keren geprezen door bekende critici, vocale coaches en zangers. KMA noemde zelfs de zang van Jin in 'Fake Love', de reden waarom de jury besloot om de 'Song of the Year 2018' aan BTS te geven .'King of Live Vocals', 'Crystal Voice', 'Silver Voice' en nog veel meer bijnamen zijn aan Jin gegeven door het publiek, wiens hart werd gestolen door zijn zoete, krachtige stem.

Uitgebreid bereik, sterke melodieuze stem, onwankelbare stabiliteit, aangename toon, krachtige emoties, aandacht voor elk klein detail en zoveel meer kenmerken van Jin's zang zorgen ervoor dat hij opvalt. Hij serveert uitdagende vocale technieken en slaat zo gemakkelijk noten, dat je alle stress vergeet.

Het is al bekend dat Jin de macht heeft om toevallige luisteraars de commentaren te laten overspoelen met complimenten over zijn prachtige stem op de zanglijnopnames en de live-podia van BTS op YouTube. Mensen in de commentaren geven toe dat ze niet hadden verwacht dat BTS's zo goed zouden klinken voordat ze de zilveren zang van Jin hoorden.

Sinds kort, YouTube heeft zijn service geüpdatet, en nu kan iedereen zien welk deel van de video wordt opnieuw afgespeeld het meest door andere gebruikers. Fans van BTS hebben de meest populaire video's van BTS' optredens gevolgd, en het blijkt dat de verzen van Jin de meest herhaalde delen van de nummers zijn in de meeste van hen!

Het iconische couplet van Jin in 'Fix You' van Coldplay op MTV Unplugged ging viraal op sociale media! 'Pink Mic Guy' raakte met zijn engelachtige stem de harten van miljoenen mensen.

' Toestemming om te dansen ,' een hit van 2021, bracht veel nieuwe fans naar BTS, die Jin in elk optreden kristalheldere zang zagen serveren. TikTok, YouTube, Instagram, Twitter - de compilaties van Jin die 'We hoeven ons geen zorgen te maken' gaan nog steeds elke maand viraal! Het is zo bevredigend!

Wanneer ' Boter ' vorig jaar werd uitgebracht, werden alle YouTube-reactoren verliefd op Jin, die de hele muziekvideo absoluut adembenemend was. Meer dan dat, elke live uitvoering ervan begint met een speciaal intro van Jin, en het zorgt er altijd voor dat mensen het opnieuw willen bekijken.

' Koning van Japanse liedjes ' is een van de meest gebruikte bijnamen van Jin. De Japanse releases van BTS worden altijd Jin's eigen speeltuin - zijn vocale vaardigheden zijn onberispelijk! Bovendien krijgt zijn acteerwerk in de muziekvideo's ook veel positieve reacties.

Het F5-biljet van Jin uit 'Dionysus' is legendarisch! Hij schakelt zo soepel tussen lage en hoge noten.

Jin's huiveringwekkende falsetstem jammert tijdens het laatste headbang-waardige deel van 'Dionysus' - NME geeft commentaar op het Best Moment from the Map of the Soul: Persona album van BTS.

Er zijn ook veel muziekvideo's van BTS en speciale optredens waarin Jin de meest afgespeelde rol heeft! Ontsnappen aan de charmes van Jin is niet mogelijk.