Nieuws

Jiyeon, Lim Na Young, SF9's Chani, Hwiyoung, ATEEZ's Yunho, Jongho, Seonghwa, San en meer casten in KBS2's nieuwe variété-drama, 'Imitation'

KBS2 's aankomende nieuwe variété-drama' Imitatie ' heeft een gedurfde cast line-up van rookie sterren onthuld!

'Imitation' van KBS2 wordt begin 2021 uitgezonden en vertelt de verhalen van de overvolle industrie van de Zuid-Koreaanse K-Pop-idolen. Het variété-drama is gebaseerd op een populaire webtoon met dezelfde naam en draait om een ​​aantal fictieve idoolteams - een topjongensgroep Haaien , een opkomende rookie meidengroep genaamd T-party , een gepassioneerde jongensgroep genaamd Sprankelend , en meer.

Ten eerste, toetreden tot de cast van 'Imitation' zoals de meidengroep T-Party zijn Jung Ji So | ,Minseo, enLim Na Young. Actrice Jung Ji So, die de aandacht trok voor haar optreden in de met een Oscar bekroonde film ' Parasiet ', is gecast in de rol van de belangrijkste danser van T-Party, Maha . Beginnende zanger Minseo neemt de rol op zich van de belangrijkste zanger van T-Party Zijn , en voormalige IOI lid Lim Na Young neemt de rol van T-Party's visual, Hyunji .

Volgende, Tot snel lidJiyeonsluit zich aan als een van de beste soloartiesten in het verhaal, genaamd Larim .

Voor de twee belangrijkste jongensgroepen van 'Imitation', Sharks en Sparkling, is een mix van actuele, momenteel promotende mannelijke idolen en opkomende beginnende acteurs gecast. JIJ KUST lid/acteurjunibegroet kijkers als het centrum van Skarks, Kwon Ryuk , bekend als een multi-getalenteerd lid.SF9'sWatspringt ook op als het personage Eunjo , een 'rivaliserend' lid van Kwon Ryuk in Sharks. Kwon Ryuk en Eunjo vormen de twee populairste leden van Sharks, terwijlATEEZ'sJonghoneemt de rol op zich van de maknae en hoofdzanger van de groep, Hyuk . SF9'sHwiyoung, zanger/acteur Joeri , en acteur Ahn Jung Hoon word ook lid van Sharks als leden Lee Hyun , Dojin , en Jaewoo , respectievelijk.

Last but not least, de energieke jongensgroep Sparkling heeft ATEEZ'sYunho,Seonghwa, enHeilige, evenals voormalige Jongens Republiek lidSuwoong. Yunho is van plan om te verschijnen als het lieve centrumlid van Sparkling Yujin , terwijl Suwoong de rol van Yujin's rivaal speelt Hyunoh , en Seonghwa en San spelen de rollen van Minsoo en Seyoung respectievelijk.

In aanvulling, god 'sDanny Ahnen voormalige Baby V.O.X lid Shim Eun Jin sluit je aan bij de cast van 'Imitation' als CEO van een entertainmentbedrijf en een hardnekkige verslaggever, elk.

Vind je de personages en het uitgangspunt van KBS2's 'Imitation' tot nu toe interessant? Het variété-drama rond de wereld van de Koreaanse K-Pop-idolen komt begin 2021!