Nieuws

Jung Ho Yeon is de eerste Oost-Aziatische vrouw die solo te zien is als coverster van 'Vogue'

Model-gewend-actriceJung Ho Yeonwerd de eerste Oost-Aziatische vrouw die te zien was als de coverster van 'Mode' tijdschrift.

Op 5 januari tweette het tijdschrift 'Vogue' de voorpagina van het februarinummer met Jung Ho Yeon. 'Vogue' ging ook naar zijn officiële YouTube en Instagram om een ​​speciale video te onthullen met de titel, 'HoYeon: Internationale Vrouw van Mysterie' , gefilmd in het concept van een oude spionagefilm, die een unieke introductie gaf van de 'Squid Game'-actrice en haar carrière.

Tijdens haar interview met 'Vogue' zei Jung Ho Yeon: 'Mijn hele leven is in één maand veranderd.' Jung Ho Yeon onthulde ook haar gedachten over acteren in Hollywood in de toekomst. Ze deelde, Ik heb altijd al naar Hollywood willen gaan en in Amerika willen acteren, en dat doe ik nog steeds... Maar 'Squid Game' veranderde mijn manier van denken. Het hoeft geen Amerikaanse of Europese film te zijn, het is het verhaal en de boodschap die belangrijker zijn.

Binnen de eerste vier weken na de release, Netflix originele serie 'Inktvisspel' ontving een publiek van meer dan 142 miljoen huishoudens over de hele wereld. Naast het grote succes van de show werd Jung Ho Yeon van de ene op de andere dag een internationale ster. Ze heeft momenteel meer dan 23,7 miljoen volgers op Instagram.