Nieuws

Jungkook is de meest bekeken persoon op 's werelds populairste site Tiktok terwijl het platform Google onttroont

TikTok is een populaire app voor sociale media waarmee gebruikers video's van 15 seconden over elk onderwerp kunnen maken, bekijken en delen. Sinds de lancering is de populariteit van de TikTok-app enorm gegroeid.

TikTok heeft ingehaald
andere online giganten in 2021, waaronder Google, Facebook en Netflix, die de meest bekeken website op internet volgens gegevens van Wolkflare . Cloudflare schreef, 'Top Sites: Google onttroond door de jonge 'padawan' TikTok - Laten we beginnen met onze Top Domains Ranking en 2021 bracht ons een zeer interessant duel voor de nummer 1 plek in onze wereldwijde ranglijst. Google.com (met onder meer Maps, Translate, Photos, Flights, Books en News) eindigde 2020 als de ongeslagen leider in onze ranglijst - van september tot december vorig jaar stond het altijd bovenaan. Destijds stond TikTok.com alleen op nummer 7 of #8.'

NBC News meldt dat Tiktok de meest bekeken site wordt en Google overtreft

Terwijl Tiktok de nummer 1 meest bezochte site van 2021 wordt, is Jungkook de meest populaire persoon op de meest populaire sociale-mediasite Tiktok, terwijl hij Tiktok regeert met zijn Meest bekeken individuele hashtag meer dan 92 miljard keer bekeken .

De enige 3 Tiktok-hashtags van Jungkook (#jungkook, #jk, #jeonjungkook) zijn in totaal meer dan 130 miljard views.

Jungkook's fancam op Tiktok is ook de meest bekeken en meest gelikete fancam, samen met de meeste video's met meer dan 1 miljoen likes op het genoemde platform.

De top 5 meest bekeken individuele persoon Hashtags op Tiktok zijn #Jungkook, gevolgd door #Jimin , #Taehyung , #Lisa, en #HarryStyles .