Nieuws

Jungkook-trends op #2 wereldwijd na de release van Permission To Dance, zijn solodans wordt het moordende deel van de MV genoemd

STER BIJDRAGER

BTS hebben zojuist hun nieuwste release uitgebracht Permission To Dance. Het is de derde Engelstalige single van de band, die mede is geschreven door Ed Sheeran.

BTS leden voeren het aanstekelijke euforische stukje oorsnoep uit, allemaal gekleed in hippe cowboyoutfits in de muziekvideo (MV). Jungkook in het bijzonder valt op zoals altijd, voornamelijk vanwege zijn prachtige zang en ad-libs, verbluffende uiterlijk en zijn emo-haar, evenals zijn solodans die wordt beschouwd als het moordende deel van de MV.


Na de MV-release, Jungkook wereldwijd trending op #2 na #PermissionToDance hashtag, het meest trending BTS-lid.

Jungkook was trending in in totaal 81 landen en is daarmee het meest trending lid in de VS, VK, Canada en Japan om 2 uur.

Op Facebook , werd Jungkook een populair onderwerp met 1,3 miljoen gebruikers die hem noemden na de MV-release.

Jungkook's zoekvolume aan Google bereikte de hoogste, met een piek van 100 vandaag na de release. Hij is ook het langst trending lid op Twitter wereldwijde en Amerikaanse trends, meer dan 1,7 miljoen vermeldingen.

Het solo-dansgedeelte van Jungkook verbluft iedereen. K-netizens noemde het het moordende deel van de MV en prees Jungkook als een echt popstermateriaal omdat het het perfect uitvoerde als een scène uit een musical. Een paar berichten waren trending in het gedeelte 'HOT' van de Koreaanse online community theqoo . Weibo grootste K-popplatform 韩国me2day plaatste ook een bericht over Jungkook die de hoogste trend was na de MV-release en zijn solodansgedeelte dat de aandacht trok van zowel fans als niet-fans.

Er wordt gezegd dat Jungkook hulde bracht aan Michael Jackson ’s song Smooth Criminal door zijn solodansgedeelte, aangezien zijn draai lijkt op die van wijlen Michael Jackson in zijn lied. Jungkook heeft het perfect uitgevoerd.

Fans konden niet stoppen met enthousiast te zijn over de verbluffende emo-look van Jungkook tijdens zijn rol. Niet alleen dat, hij trok zoals gewoonlijk ook de aandacht van niet-fans. DJ en journalist Gui Tintel getweet, kan iemand mij vertellen hoe deze man heet? met een screenshot van Jungkook van de MV.