Nieuws

Jungkook verblindt tijdens de fotoshoot van Vogue Korea en de redacteur van Vogue vertelt hoe het was om hem te interviewen alsof ze haar gezicht waste in schoon bronwater

Vogue Korea en GQ Korea publiceerden hun interview met BTS-leden samen met hun individuele fotoshoots in samenwerking met Louis Vuitton.

Jungkook De fotoshoot en het interview voor Vogue en GQ Korea trokken de aandacht van het publiek toen hij wereldwijd trending was. Fans en media konden niet anders dan zijn gevoel voor mode, coole vibes en knappe visuals prijzen, samen met zijn goddelijke lichaamsverhoudingen.

Jungkook's interview voor Vogue Korea en GQ Korea maakte opnieuw indruk op fans toen ze zijn volwassen en intelligente antwoorden prezen. Uit zijn antwoorden bleek nog maar eens hoeveel hij nog meer wil bereiken en voor de fans in petto heeft.

Over zijn zelf gecomponeerde nummer 'Still With You', prees Vogue's interviewer Jungkook's songteksten en zei: 'Ik werd getroffen door een zin in 'Still With You, degene die je schreef. Het is hoewel we misschien uit de pas lopen. De gebruikelijke gang van zaken zou zijn om te suggereren dat ze overeenkomen met de voetstappen, maar je accepteert gewoon dat ze misschien niet op één lijn liggen. Het was een beetje cool om dat te zeggen'.

Jungkook vertelde ook naar wat voor soort liedjes hij luistert tijdens zijn tijd van ochtend, dag en nacht. Hij zei dat hij naar veel liedjes luistert, soms herinnert hij zich de zanger of het lied niet, maar hij herinnert zich de melodie. Hij speelt graag piano en schrijft melodieën en liedjes zodra er iets in hem opkomt.

Bekijk het volledige interview van Jungkook voor Mode en GQ Korea hier.

De redacteur van Vogue Korea, Kim Narang, die Jungkook interviewde, was zo onder de indruk van hem dat ze hem op haar Instagram deelde met het bijschrift: Ik werd genezen door Jungkook te interviewen. Het voelde alsof ik mijn gezicht waste in schoon bronwater.


Digital Content Director van Marie Claire Korea, Kim Min Ji, vond de post leuk en zei: Wat bedoel je, je hebt met Jungkook gepraat? ㅠㅠㅠㅠ Ik ben aan het huilen huilen

K-Netizens prees Jungkook voor zijn verbluffende beelden en prachtige antwoorden, en zei dat zijn binnenkant net zo mooi is als zijn buitenkant.


'Niet alleen zijn uiterlijk, maar ook zijn geest, hij is zo cool '
' Je bent van binnen net zo mooi als je eruit ziet'
'
Hij doet altijd zijn best en vergelijkt zichzelf niet met anderen, maar hij is zo goed omdat hij de standaard is'