Nieuws

Jungkook en zijn hond 'Jeon Bam' nemen sociale media over terwijl kijkers verliefd worden op het schattige duo na het zien van 'In The Soop 2'

BTS's 'In The Soop 2' heeft vandaag zijn eerste aflevering uitgezonden op Weverse en het Koreaanse tv-kanaal JTBC . BTS-leden genoten van hun dag in het speciaal voor hen gebouwde herenhuis. Fans waren enthousiast om het 2e seizoen van de soap te zien, maar wat hen het meest verraste was de onthulling van Jungkook's hond 'Jeon Bam'.

De poster van 'In The Soop 2' bevatte Bam's foto met BTS-leden, en ARMY's speculeerden dat het misschien een hond was die ze op de set vonden. De aflevering onthulde dat het eigenlijk Jungkook's eigen hond is, 'Jeon Bam'.

'JUNGKOOK' nam de wereldwijde trends over door trending op #2 met meer dan 800.000 vermeldingen, en 'Jeon Bam' trending op #16 wereldwijd, in de VS en Zuid-Korea en 65 landen.


Veel trefwoorden waren trending op Twitter na Bam's verschijning in de eerste aflevering van Soop, waaronder 'Bamūü•ļ'.

Jungkook werd het meest getweet wereldwijd trending topic na 'In The Soop S2' ep1.

Jungkook en zijn hond waren ook trending op Facebook met meerdere populaire trefwoorden.

Het is een traditie om de oren en staart van Doberman-honden af ‚Äč‚Äčte knippen, maar Jungkook, de beste mens die hij is, deed de hond geen pijn en zorgt heel goed voor hem, wat veel wordt geprezen.

Jungkook en zijn hond Bam is ook een HOT onderwerp op de Koreaanse Gemeenschappen, met meerdere berichten.

Jungkook is een trotse en verantwoordelijke vader van zijn hond Bam, die zijn tanden poetst, hem met geduld leert en voor hem zorgt.

Doberman is 's werelds 5e intelligente hondenras volgens gehoorzaamheid en werkend IQ.

Fans konden hun opwinding en liefde voor de prachtige Dobermann-hond Bam niet bevatten, wat 'nacht' of 'kastanje' betekent. Er werden ook fans gezien die zijn andere hond 'Gureum' misten.