Nieuws

Jungkook's 'Stay Alive' staat bovenaan de wereldwijde trends, aangezien het de snelste Koreaanse mannelijke solo en snelste OST volgens Korean Act is die 100 miljoen Spotify-streams bereikt

opscheppen Jungkook Met zijn enorme vocale kracht en wereldwijde populariteit, blijft hij als solist schitteren op tal van muziekplatforms en hitlijsten door records te maken voor zowel Aziatische als Koreaanse Solisten in de geschiedenis.

Blijf in leven van Jungkook heeft weer een record gecreëerd voor een Koreaanse mannelijke solist. De hit heeft meer dan 100 miljoen streams op Spotify overtroffen en werd het snelste nummer van een Koreaanse/Kpop mannelijke solist om het in slechts 89 dagen te bereiken.

Stay Alive is ook de snelste OST volgens de Korean Act die 100 miljoen streams op Spotify bereikt, en biedt Jungkook's brede aantrekkingskracht voor officiële soundtracks. Het is zelfs nog indrukwekkender dat hij het heeft bereikt met een webtoon ost zonder enige promotie.

#1. Blijf in leven — 89 dagen

#2. Film uit — 108 dagen

#3. Kerstboom — 123 dagen

'#StayAlive100M', '#JungkookHistoryMaker' en '100 MILLION FOR JK' namen het over en stonden bovenaan de wereldwijde trends terwijl fans de belangrijke prestatie op Twitter vierden met meerdere trefwoorden. Gefeliciteerd, Jungkook is ook trending op Twitter.Stay Alive is ook het snelste solonummer in de geschiedenis dat 100 tot 109 #1's op iTunes bereikte, de eerste Kpop-idoolsolo die vijf opeenvolgende dagen wereldwijd iTunes overtrof, de grootste debuutdag en -week op Spotify wereldwijd voor een Aziatische solist, en de grootste debuutweek voor een Koreaanse act op Spotify wereldwijd in 2022, de best scorende Koreaanse solo op Billboard Global 200 en Global 200 excl. VS, de hoogste verkoop in de VS en wereldwijd in 2022 na wijzigingen in de verkoopregels van Billboard en nog veel meer.