Nieuws

Jungkook's zelf geproduceerde en gecomponeerde 'Still With You' is het langst genoteerde nummer van K-Pop-artiest in de Top 100 Global SoundCloud

Nog steeds bij jou , Jungkook 's zelf geproduceerde en zelf gecomponeerde solo-meesterwerk domineert de harten en hitlijsten sinds de release twee jaar geleden. Het nummer kreeg grote liefde van zowel fans als het grote publiek over de hele wereld, aangezien de onofficiële songtekstvideo wereldwijd op nummer 1 op youtube trendte en de meest bekeken onofficiële songtekstvideo van 2020 op YouTube werd met meer dan 130 miljoen views.

Het nummer heeft indrukwekkende prestaties op zijn naam staan, zoals het snelste nummer dat 1 miljoen streams en 1 miljoen likes op Soundcloud bereikt, het meest gelikede en meest becommentarieerde nummer op de BTS Soundcloud-pagina, het populairste nummer van 2020 op Soundcloud, het meest geshazamde Koreaanse solonummer van Soundcloud en nog veel meer.

Onlangs heeft Still With You van Jungkook 627 dagen in de Soundcloud Global Top 100-hitlijst gestaan ​​en is nog steeds het langst genoteerde nummer van een K-Pop-artiest op het platform. Het twee jaar oude gratis cadeau voor fans blijft pronken met zijn ongeëvenaarde populariteit als topfan en publiekslieveling.

Ondanks dat het nummer niet is uitgebracht op betaalde platforms zoals Spotify, Apple Music en zelfs YouTube, heeft het veel liefde gekregen van niet-fans en is het meerdere keren viraal gegaan op Tiktok.

In Soundcloud's 2020 Year In Review stond Still With You niet alleen bovenaan, maar in twee categorieën, namelijk 'Buzziest Drop' en 'Longest Reign', vanwege de grootste populariteit.

Een populaire Koreaanse componist toonde zijn liefde voor het nummer en deelde dat het bovenaan de MelOn-hitlijsten zou hebben gestaan ​​als het officieel was uitgebracht.

Het nummer is ook geliefd bij beroemde beroemdheden, waaronder idolen, ballerina's, modellen en acteurs over de hele wereld, omdat ze het blijven delen op hun Instagram-verhalen of het op hun sociale media coveren.

Luister naar de hartverscheurende jazzy ballad Still With You op Soundcloud met 91 miljoen streams, 1,7 miljoen likes, 150K shares en 340K reacties. Bekijk dit voor meer informatie over de prestaties van het nummer koppeling .