Nieuws

JYP Entertainment is van plan in 2023 vier nieuwe idolengroepen te lanceren

Op 22 maart, JYP-entertainment hebben hun financieel rapport uitgebracht en ook hun plannen voor 2023 onthuld.

In het rapport onthulde JYP Entertainment, een van de toonaangevende entertainmentbedrijven in Zuid-Korea, de details van de groepen die ze van plan zijn komend jaar te lanceren.

Volgens het rapport is JYP Entertainment van plan om in het jaar 2023 een Koreaanse jongensgroep, een Japanse jongensgroep, een Chinese jongensgroep en een Amerikaanse jongensgroep te debuteren.

Eerder gingen er geruchten dat JYP Entertainment van plan was om via verschillende programma's in totaal vier nieuwe idolgroepen te lanceren, waaronder de SBS auditie programma' Luid ' in het jaar 2022. Eerder werd gemeld dat het bedrijf van plan is om later dit jaar één jongensgroep te lanceren, een Chinese idoolgroep en in 2022 de jongensversie van NiziU in Japan en de Verenigde Staten zal lanceren.

Met de laatste rapporten is echter bevestigd dat deze vier groepen volgend jaar debuteren. Hoogstwaarschijnlijk zijn deze vier groepen de idoolgroepen die waren:geruchtendit jaar debuteren.

Netizens hebben zich verzameld om een online gemeenschap om hun mening hierover te bespreken en commentaar gegeven , ' Ik denk dat het beter is dat ze jongensgroepen in verschillende landen lanceren in plaats van ze allemaal samen te voegen' 'Ik wou dat de Koreaanse jongensgroep uit alle Koreaanse leden zou bestaan, lol' 'Ik zou willen dat ze zich eerst zouden concentreren op het ondersteunen van NMIXX voordat ze nieuwe groepen', 'ik denk dat het is bevestigd dat JYP Entertainment volgend jaar nieuwe groepen zal lanceren, ik dacht dat het dit jaar was' en ' Ik wist niet dat JYPE zich ook op China richtte.'