Blogs

K-media bericht over plastisch chirurgen die Jin kiezen omdat ze de 'mooiste lippen' hebben onder de K-popidolen

n.nieuws.naver.com


K-media berichtte dat Jin de mooiste lippen had tussen K-popidolen in de 'Idol Lips World Cup'-wedstrijd gehouden door een paar plastisch chirurgen .

De wedstrijd was anoniem, en de namen van de afgoden werden pas op het einde aan de rechters geopenbaard.

De plastisch chirurgen noemden zijn lippen een ' Cupido boog ' en prees zijn lijnen omdat ze scherp, schoon en mooi waren.

Ze noemden de hoeken van zijn lippen zijn naar boven gericht, het creƫren van een mooie charme. Een ander bijzonder kenmerk van Jin's lippen werd beschreven als: 'We verklaren het als een knobbeltje, omdat dat deel enigszins volumineus is. Ik vind het een mooie trend. '

Het artikel gaat over de plastische chirurgen noemen Jin het rolmodel voor alle lippen.'De structuur en lijnen zien eruit als de standaard voor iedereen.' Zo'n unieke vorm kan niet worden bereikt met plastische chirurgie.

Plastisch chirurgen concludeerden dat: Jin's lippen zijn perfect en maakten hem de winnaar van de wedstrijd.

Toen werd onthuld van wie de lippen waren.

Daarnaast, K-media zei dat Jin al sinds zijn debuut bekend staat om zijn visuals , zeggende dat hij niet alleen wordt geprezen door het publiek, maar door velen experts ook.

Fans hebben gereageerd met: 'Jelly lips', 'Elk gezicht van Jin is perfect en lippen ook', 'Hij is kunst', 'Dit zijn de meest esthetisch ideale lippen.'

Eerder, Insight Korea heeft ook bericht over Knetz die Jin eist als model voor lippenstiftreclame.

Jin vindt lippen een van zijn mooiste gelaatstrekken: