Blogs

K-Drama Dialogen die je tot tranen brachten

Wat is die ene Kdrama-scène of -dialoog die je tot tranen bracht en je hart brak? Herinner je je de tijd dat de acteurs zo krachtig waren in een scène dat je hun emoties kon voelen? Zo ja, wat is dat dan?regel/citaatgezegd door het personage dat je pijn heeft gedaan of op zijn minst met een tinteling in het hart. Er zijn veel beroemde citaten die dergelijke herinneringen oproepen voor degenen die de show hebben bekeken.

Hier zijn enkele van de citaten uit K-drama's die kijkers zich zeker zullen herinneren en een hitachtige emotie zullen voelen. Kijk eens! Er zullen veel van dergelijke citaten en scènes zijn, dus deel alsjeblieft degene die je het meest ontroerd hebben. Maar hier zijn er een paar om op te noemen.

W: Twee werelden

Het is gemakkelijk voor jou, omdat je me vergeet en verder leeft, maar ik moet hier alleen blijven en de herinneringen herhalen - Oh Yeon Joo (Han Hyo Joo)


Vecht voor mijn weg

In het leven is timing altijd verschrikkelijk. En ik liep altijd weg. - Choi Ae Ra (Kim Ji-won)


De erfgenamen

Het was als een midzomernachtdroom. Ik zal nu verdwijnen, zoals de droom van afgelopen nacht... Tot ziens. - Cha Eun Sang (Park Shin-hye)


Master's Sun

Als je hart je niet de waarheid vertelt, zal de pijn je het antwoord vertellen. -Gong Shil (Gong Hyo-jin)


Mijn liefde van The Star

Ik zal elke dag naar deze plek kijken, waar je woont. En ik zal proberen elke dag terug te komen. Ik zal een manier vinden om voor een lange tijd bij je te blijven, wat er ook gebeurt. - Doe Min Joon (Kim Soo Hyun)


Vijfentwintig Eenentwintig

Hier heb ik je voor het eerst ontmoet. En hier eindigen we. - Baek Yijin (Nam Joo-hyuk)


Het geluid van magie

Je denkt en denkt en denkt alleen in je eigen geest, en laat het er nooit uit. Geen wonder dat je hart steeds zwaarder wordt. - Goochelaar Lee Eul (Ji Chang-Wook)


Als je een van deze drama's hebt gezien, zul je je meteen de emotie herinneren die je op dat moment voelde. Deel met ons het citaat, dat je nog steeds tot tranen brengt.