Blogs

K-Drama-schurken die te knap zijn om te haten

Het is niet meer dan normaal om de antagonist / schurk van een show te haten. Hun doel in het verhaal is om problemen te creëren voor onze hoofdpersoon, en daarom haat je ze. Maar heel vaak kom je schurken tegen in Koreaanse drama's die gewoon te knap zijn dat je ze gewoon niet kunt haten. Ze kunnen zelfs je aandacht van de hoofdpersoon afleiden.

De jongens die binnenkomen om een ​​negatief personage te spelen, zijn te aantrekkelijk dat het moeilijk wordt om niet voor hen te rooten. Hun visuals zijn net buiten de hitlijsten. Welnu, hier zijn zes knappe schurken in K-Drama's waar de meeste fans van hielden. (Mogelijke spoilers vooruit!)

Jang Jun Woo - Vincenzo


De eerste op de lijst is de CEO van Babel Group, Jang Joon Woo aka Jang Han Seok. Gespeeld doorOk Taecyeonvan 14:00 bezorgde deze knappe bink in een negatieve rol Song Joong Ki een run voor zijn geld. Taecyeons verschuiving van een doe-eyed assistent naar een monsterlijke schurk was gewoon geweldig.

Lee Rang - 'Tale of the Nine-Tailed'


Kim Bumspeelde Lee Rang in Verhaal van de negenstaartige . Een halfbloed gumiho die graag problemen creëert voor zijn broer (Lee Dong Wook). Rang koestert een wrok tegen hem voor iets dat in het verleden is gebeurd. Kim zag er echt boeiend uit in die stijlvolle pakken.

Jung Sun Ho - 'Ik herinner me jou'


Als je denkt aanBogumpark, waarschijnlijk is het eerste dat in je opkomt zijn charmante gezicht en schattige glimlach. Maar zijn karakter in Ik herken jou of Hallo Monster, was een complete verschuiving van zijn vorige rollen. Zelfs als een sluwe psychopaat ziet hij er goed uit.

Mo Tae Goo - Stem


Kim Jae-Wookstarred als Mo Tae Goo, CEO van Sungwun Express. Hij was de belangrijkste antagonist van seizoen 1 en speelde perfect de rol van een sexy moordenaar. Overdag CEO en 's nachts koelbloedige moordenaar, fans waren dol op beide versies van hem.

Gwi - 'geleerde die door de nacht loopt'


Waarom zijn vampiers in de meeste tv-shows zo verdomd sexy?Lee Soo Hyuk, in dit K-Drama, zegende ons met verbluffende beelden als Gwi, de kwaadaardige, bloeddorstige vampier die onder het paleis woont en over mensen wil heersen.

Baek Hee Sung - Bloem van het kwaad


Kijkers praten er nooit overKim Ji-Hoonin dat oh-zo-goede mannenbroodje. Hij speelt de rol van Baek Hee-sung. Na lange tijd in coma te hebben gelegen, wordt hij op een dag plotseling wakker en schokt iedereen met een duistere onthulling over zijn verleden.

Op welke K-Drama-schurk werd je verliefd? Laat het ons weten!