Blogs

De meest hilarische vervloekte afbeeldingen van K-Pop

Vervloekte afbeeldingen zijn een veel voorkomende meme in de K-Pop-fandom! Voor degenen die niet bekend zijn met de term: 'vervloekte afbeeldingen' verwijzen naar echt onflatteuze of ongelukkige foto's of screenshots van idolen waardoor ze er belachelijk en dwaas uitzien. Of het nu is dat een fan een optreden of MV op het verkeerde moment stopte of dat er op een ongelegen moment een foto werd gemaakt, vervloekte beelden zorgen voor een luchtige hilarische meme. Hier zijn enkele van de meest legendarische K-Pop vervloekte afbeeldingen tot nu toe:

15. Kai

Wat oorspronkelijk een van EXO's meest sprankelende dansbewegingen was, is een van de meest vervloekte beelden van K-Pop geworden. Normaal gesproken is Kai de sexy en getalenteerde danseres van EXO, maar deze screengrab zegt precies het tegenovergestelde.

14. Eunkwang

Fans hoefden niet eens te proberen om van de lelijkste foto's van Eunkwang een vervloekt beeld te maken, BTOB deed het werk voor hen! Op deze rode loper hielden ze allemaal hilarisch gênante beelden van hem op en creëerden ze hun eigen op groepen gebaseerde vervloekte afbeelding. Meme koningen!

13. Aarde

Deze afbeelding van Yerin van GFRIEND ging viraal omdat haar romp volledig ontbreekt met de manier waarop ze staat. Sommige internetters merkten op dat 'ze eruitziet als een verdomde krab'!

12. Hyolyn

Normaal gesproken vereerd als een van K-Pop's meest sexy bombshell-idolen, werd Hyolyn helaas op het verkeerde moment betrapt. Ze staat niet alleen in een rare houding, maar haar haar dat in de wind vliegt, lijkt op een pruik die wordt weggeblazen. Netizens hebben de neiging om dit beeld te gebruiken als een manier om te reageren op het feit dat 'hun pruiken worden afgepakt' door hun vooringenomenheid.

11. Suiker

Deze ongelukkige foto van Suga is genomen tijdens een concert waar hij in beweging was. Suga is gemakkelijk het dunste lid van de groep met een van nature mager lichaam, maar deze afbeelding gaf hem een ​​raar gevoel en een hilarische gezichtsuitdrukking.

10. Jeonghan

Jeonghan van SEVENTEEN sprong, stuiterde of ving gewoon de wind op het verkeerde moment in dit specifieke vervloekte beeld. Wat de reden ook is, we kunnen niet anders dan grinniken om deze belachelijke foto!

9. Sleutel

Key of SHINee deed wat fanservice met zijn Ronald McDonald-outfit, maar hij ziet eruit als een erg depressieve BoBo de Clown terwijl hij zich backstage voorbereidde op deze grappige onthulling. Een iconisch en klassiek vervloekt beeld.

8. JB

GOT7 JB's iconische afbeelding van hem die in zijn neus peutert, is zo'n virale meme geworden dat tonnen fans tekens van deze foto vasthouden tijdens de liveshows van GOT7!

7. CL

Velen zeggen dat deze foto van CL vervloekt is omdat ze eruitziet alsof ze doodsbang is voor een naderend Stitch-knuffel. In werkelijkheid was ze een mi-expressie, maar de hele beeldpositionering maakt onze diva CL tot een ongelukkige meme.

6.IM

Dit beeld van de voet van IM die zijn kleine boodschap vasthoudt, is voor altijd vereeuwigd in het arsenaal aan memes van elke K-Pop-fan en met een goede reden! Er is zo veel om uit te pakken over deze afbeelding, het is moeilijk om erachter te komen waar te beginnen.

5. Seungri en Taeyang

Het gekste aan dit vervloekte beeld is dat er geen photoshop bij betrokken was. Gewoon een echt raar en freaky vervloekt beeld om je schermen te sieren.

4. B1A4

Stap opzij Lil Nas X, hier komt een echt vervloekt landbeeld. Alleen al de ultravreemde westerse conceptoutfits van B1A4 zetten de vloek in het vervloekte beeld.

3. Kyungsoo

Alternatief getiteld: existentiële crisis op de bowlingbaan. Kyungsoo is al zo goed in het weergeven van emoties via zijn gezicht dat het ons niet verbaasde dat deze viraal ging.

2. Wonho

Soms voegen fans een beetje flair toe aan afbeeldingen om ze extra grappig te maken en deze van MONSTA X Wonho en zijn anime-vriendin (die ook een beefcake is) is een echt uniek vervloekt beeld dat voor altijd op ons netvlies is getekend.

1. Taemin

Girafhals Taemin is een vervloekt beeld dat de tand des tijds heeft doorstaan. Deze foto is hilarisch voor nieuwe en ervaren K-Pop-fans uit alle lagen van de bevolking. Fandoms die ruzie met elkaar hebben, kunnen samenkomen om te genieten van dit hilarische vervloekte beeld.

Wat zijn je favoriete K-Pop vervloekte afbeeldingen? Deel het met de annemieturtelboom-community in de reacties hieronder!