Nieuws

[Nate Pann] K Netizens hebben ontzag voor de elegante en onaantastbare beelden van Taehyung en Tzuyu

BTS is visueel Kim Taehyung en TWEEMAAL is visueel Chou Tzuyu zijn vaak de mannelijke en vrouwelijke blauwdrukken van de visuele standaard. Bedrijven promoten vaak beginnende idolen of acteurs/actrices door te zeggen dat ze op hen lijken.


Er wordt zelfs verwezen naar hun legendarische schoonheid en knapheid in de beroemde popcultuur zoals K-drama's, strips en meer.

BTS V gespot op de cover van Marvel's 'Runaway's' Comic


In een recent bericht dat momenteel meer dan 100.824 keer is bekeken op Nate Pann. K-netizens werden weggeblazen met hun schoonheid en visuals in één frame! Hier is het bericht en enkele opmerkingen.

Bron: https://mobiel.twitter.com/Ch...

Ondanks dat ze de belichaming zijn van oosterse schoonheidsnormen en populair zijn onder westerse stans vanwege hun visuals. Het dodelijke visuele duo behoudt hun onnavolgbare schoonheid en uniciteit. Om een ​​beroemde Japanse plastisch chirurg te citeren die Tzuyu opsomde als het enige K-popidool, tussen Japanse topactrices en idolen, zoals het gezicht van klanten vraagt:

' Tzuyu is overal perfect en werd geboren als een mooie vrouw. Je denkt misschien dat je eruit kunt zien als een kpop-idool zoals Tzuyu, maar dat is een grote fout. Het is moeilijk om mooi te zijn.'

Hetzelfde geldt voor de Taehyung wiens knapheid ook niet kan worden gerepliceerd!