Nieuws

K-POP-fans over de hele wereld trend #MamaApologizetoEXO nadat MNET EXO opnieuw vreselijk respecteert

Minder dan een dag geleden was de jaarlijkse MAMA awards en zoals vorig jaar EXO besloten niet aanwezig te zijn. De grootste EXO fanclubs hebben sinds 2018 ook verklaringen uitgebracht voor EXO-Ls niet om op te stemmen MNET awards omdat ze deze awardshow niet steunen vanwege het bewijs dat het is gemanipuleerd en vanwege hun respectloze praktijken jegens bepaalde artiesten, hun fans en vooral jegens EXO al 5 jaar op rij.

Veel K-POP-fans die naar de show keken, waren extreem geschokt door de respectloze acts gedurende de nacht, vooral richting EXO die niet eens aanwezig waren, dus zorgden ze er snel voor dat ze konden opnemen wat ze zagen en dit op sociale media konden delen. Het begon met de onderstaande clip, maar de verontwaardiging groeide nog meer naarmate de show vorderde en andere delen van de show nog respectlozer waren, na de enorme terugslag, MNET heeft de video van hun sociale media verwijderd, maar ze hebben ook gezwegen en hebben nog geen excuses aangeboden aan EXO en hun fans.

MAMA onderscheidingen hebben eerder ook te maken gehad met terugslag voor het kopiëren EXO's concert videorecorder en ook

terugslag omdat er bewijs is opgedoken dat de prijsuitreiking is gemanipuleerd omdat EXO zou de meeste prijzen winnen waarvoor ze eerder waren genomineerd MAMA awards omdat ze leidden in alle criteria voor de awards. Eerder G-Draak ook afgekeurd MAMA toen hij optrad met een hint naar de prijsuitreiking die werd gemanipuleerd wanneer? 2NE1 werd verondersteld een prijs te winnen, maar om een ​​onbekende reden deden ze dat niet. Na PD101 shows blijken opgetuigde fans nog bozer te zijn dan mensen nu pas beginnen te geloven MNET shows en prijzen worden gemanipuleerd en weigeren het te geloven totdat een groep waar ze om geven wordt getroffen.

Een ander ding dat veel fans boos maakte, is dat MNET probeerde de mening en het geheugen van het publiek over voorgaande jaren te manipuleren en te fabriceren door te fabriceren EXO tranen van leden van de laatste keer EXO bijgewoond MAMA dat was in 2017 toen ze de prijs voor album van het jaar accepteerden. Dat jaar was extreem traumatiserend voor fans en de EXO leden zelf omdat MNET snee Opdrachten prestatie, in beslag genomen EXO-L's lightsticks en schakelde de resterende lightsticks uit om te proberen te geven EXO een zwarte oceaan, beroofden EXO van de prijzen die ze duidelijk moesten winnen op basis van criteria, ze lieten het beveiligingspersoneel ook lastig vallen en waren extreem gewelddadig met duwen EXO-Ls het gebruik van barricades die veel fans in gevaar brachten omdat velen vielen en bijna op stapten.

Dat zijn slechts enkele van de redenen waarom EXO-Ls en K-POP-fans eisen een verontschuldiging jegens EXO en EXO-L omdat die videomontage niet acceptabel is als EN XO huilden op het podium omdat ze zagen en wisten wat er gebeurde met fans voor het podium niet omdat ze wonnen, veel fans huilden en er zijn foto's en video's van Droog fans troosten en zeiden dat ze niet moesten huilen, wat hij later zelf ook deed. Dus het is ongelooflijk afschuwelijk en respectloos op MNET's kant om die tranen te gebruiken en ze te noemen 'vreugdetranen' en wanneer dat niet het geval is en iedereen die de show heeft bekeken en de prijsuitreiking heeft bijgewoond, de echte reden wist waarom de EXO leden huilden. Het feit dat de EXO leden huilden zelf en waren heel erg van streek werd bevestigd door Song Jong Ki die de awardshow presenteerde en later onthulde EXO leden huilden zelfs backstage na de prijsuitreiking. later de EXO leden zeiden dat ze hun fans de volgende keer zullen beschermen en in 2018 brachten ze hun volledige album aan het einde van het jaar uit, net als dit jaar en tot nu toe zijn ze niet aanwezig geweest MAMA opnieuw. Hier zijn een paar tweets die je zouden moeten helpen begrijpen waarom K-POP-fans een verontschuldiging eisen jegens EXO en EXO-L.