Blogs

K-Pop mannelijke idolen die de halve en halve haarkleur rocktenK-Pop-idolen experimenteren vaak met hun haar. Een nieuw album betekent voor hen een nieuwe look, en zelfs fans wachten reikhalzend om te zien wat hun favoriete artiesten voor hen in petto hebben. Soms kunnen deze idolen een stap verder gaan en de wildste haarkleur uitproberen.

De two-tone of half-en-half haarkleur look is al heel wat jaren in de mode. Velen hebben het geprobeerd en zijn er absoluut in geslaagd. Hier zijn zes mannelijke K-Pop-idolen die er prachtig uitzagen in dit kapsel.

Taeyong (NCT)


Deze legendarische ‘Shoto Todoroki’ haarkleur vanTaeyongwas te zien in SuperM's MV, 100. Hij heeft het echt goed gedaan, zeg ik!

Bobby (ikon)


iKon-rapperBobbybesloten om brutaal te gaan! Heel de Cruella de Vil-look, maar natuurlijk de schattige versie ervan.

G-Dragon (BIGBANG)


Nog een hier, die er prachtig uitziet in de zwarte en platinablonde haarkleur.G-Draakverrast fans vaak met nieuwe kapsels.

V (BTS)


Taehyungverraste ARMY's met dit tweekleurige haar in Idol MV. De kleuren pasten goed bij het thema van de muziekvideo.

Wooyoung (ATEEZ)


Het Ateez-lid trad op in 'Kingdom' met deze prachtige mannenknot. Een beetje anders dan de half-half stijl, deze look vanWooyoungstuurde fans in een razernij.

Taehyun (TXT)


MOA's noemen het de 'half chocolade en half vanille'-ijs-look. In maart,Taehyunverraste de fans toen hij foto's op Twitter deelde met dit nieuwe kapsel.