Nieuws

K-popidolen bezorgen hun nieuwjaarswensen in het prachtige Hanboks

www.wikitree.co.kr

Beroemdheden stuurden hun groeten en foto's in Hanboks om het nieuwe maanjaar te vieren.

VanAleXatot Hong Eun Ki , K-popidolen gekleed in prachtige Hanboks om hun nieuwjaarswensen te delen met fans via Wikitree .

Solozangeres AleXa plaatste een reeks foto's op haar Instagram met pastelgele Hanbok en gaf haar fans haar nieuwjaarsgroet. Ze zei, ' Het nieuwe maanjaar 2022 is aangebroken. Ik wens dat de tijd dat we samen tijd kunnen doorbrengen dit jaar mag komen. Ik wens iedereen een schitterend stralend nieuwjaar en hoop dat iedereen gelukkig en gezond is. Gelukkig nieuwjaar.'

Wauw!is naar voren gekomen als een icoon voor Generatie Z en deelde ook hun begroeting met fans voor dit nieuwe maanjaar van de tijger.

De meidengroep uploadde op 31 januari een video via hun officiële sociale media en deelde: ' Het lijkt gisteren dat we het nieuwe jaar vierden, maar het is nu al het nieuwe maanjaar. De tijd vloog voorbij toen we reclame maakten met 'Catch the Stars'. Hoezeer dit jaar ook het jaar van de zwarte tijger is, ik hoop dat iedereen de energie van de tijger kan ontvangen en met plezier alles kan vervullen wat je wilt.' De meidengroep deelde ook hun wens om de fans dit jaar persoonlijk te ontmoeten.

Voormalig MONSTA X-lid Wonho plaatste op 30 januari ook een nieuwjaarsboodschap via zijn YouTube-kanaal. Op deze dag werd Wonho gezien met een paarse Hanbok en deelde hij het bericht, ' Het nieuwe maanjaar 2022 is aangebroken. Ik hoop dat iedereen een prachtig nieuw jaar doorbrengt.' Hij bleef zeggen: ' Ik wens iedereen een goed jaar toe en hoop dat iedereen dit jaar alles kan waarmaken wat hij of zij wenst.'

Wonho heeft veel erkenning gekregen als muzikant toen hij begon met promoties als soloartiest. Hij werd geprezen voor zijn soloalbums en kreeg veel liefde van buitenlandse fans.

de jongensgroep BZ-Jongens begroetten ook fans die prachtige Hanboks droegen in verschillende pastelkleuren. Op 31 januari uploadden de jongens de nieuwjaarswensvideo op hun officiële sociale media. Ze begroetten en zeiden: ' We waren blij om fans te ontmoeten via de actie die we begin dit jaar hebben gehouden. We hopen dat iedereen ook dit jaar gelukkig is en dat er alleen maar goede dingen gebeuren.'

De jongens voegden er nog aan toe: ' Wij hopen dat onze fans genieten van de heerlijke vakantiedelicatessen en wensen u een fijne vakantie terwijl u uitrust.' De leden wensten ook dat iedereen die naar hun geboorteplaats reist veilig zou reizen en zou genieten van hun tijd met hun gezin.

PAARSE KUSleden deelden ook hun berichten met hun fans. De meidengroep debuteerde afgelopen maart en wint aan populariteit vanwege hun krachtige uitvoeringsvaardigheden en hun muzikale talenten. De meidengroep heeft een foto vrijgegeven waarop alle leden opscheppen over sierlijke schoonheid in de prachtige traditionele jurken van Korea.Hong Eun Ki
uit de groep RAINZ droeg een witte Hanbok om zijn boodschap aan zijn fans te delen. Hij deelde, ' Ik hoop dat iedereen een prachtig en veilig nieuw maanjaar doorbrengt met familie. Ik hoop dat ieders hoop en wensen ook dit jaar in vervulling gaan.' Ook vroeg hij zijn fans om hem in het jaar 2022 te blijven steunen en wenste hij hen een gelukkig nieuwjaar.