Nieuws

K-Pop-idolen die het populairst zijn in Japan

Japan is een buurland dat dichtbij Zuid-Korea ligt. Dat is misschien de reden waarom K-pop zich begon te vertakken naar overzeese landen, te beginnen met Japan.

Het uitbrengen van een Japans album is nu een van de meest voorkomende praktijken in de Kpop-industrie geworden, en veel idoolgroepen leren de Japanse taal vloeiend te spreken.

Onlangs plaatste een netizen in een online community een peiling van de meest populaire K-pop-idoolgroepen in Japan in de eerste helft van het jaar 2021. De peilingen werden afzonderlijk gehouden tussen de mannelijke idolen en de vrouwelijke idolen.

Zoals verwacht kwam BTS binnen op nummer 1 in de mannelijke idoolgroepgrafiek, terwijl TWICE op nummer 1 kwam in de vrouwelijke idoolgroepgrafiek.

Dus hier zijn de resultaten:

K-Pop mannelijke groepsranglijst

K-Pop Vrouwelijke Groepsranglijst

Sommige Koreaanse internetgebruikers waren verrast door de resultaten omdat ze commentaar gegeven , ' Ik kan niet geloven dat KARA nog steeds in de ranking staat,' 'ITZY beat NiziU, lol,' 'Wow, alle artiesten van HYBE staan ​​in de top rankings, dat is geweldig,' 'Ik denk dat Girls' Generation populair wordt omdat Taeyeon populair,' 'MAMAMOO is er ook' 'SM mannelijke artiesten zijn lager dan ik dacht', 'Ik denk dat deze ranglijst niet recent is aangezien ENHYPEN niet in de ranglijst staat', 'NiziU is geen K-Pop lols,' en ' Ik denk dat BLACKPINK zo hoog op de ranglijst staat zonder veel officiële promotie in Japan is geweldig.'