Drama's

[Drama Review] 'The K2' - Aflevering 16 (FINALE)

Eindelijk is het zover. De laatste aflevering van 'De K2.' Nadat we hebben ontdekt dat de bom van Choi Sung Won onmogelijk onschadelijk kan worden gemaakt, bereiden kijkers hun hart voor omdat we de uiteindelijke uitkomst niet kunnen voorspellen.
Ik heb die avond mijn kaak ergens op mijn bank laten liggen, omdat hij te vaak op de grond viel. Je Ha was in staat Anna te redden, maar niet zonder veel treffers van Park Gwan Soo's ondergeschikten, waardoor hij bewusteloos achterbleef en niemand kon vertellen dat de bom niet onschadelijk kan worden gemaakt en iedereen zal doden.


Terwijl Anna en de Choi-familie zich allemaal moeten verzamelen bij 'Cloud Nine', bereikte Choi Sung Won uiteindelijk een ultiem dieptepunt en, zoals Je Ha eerder opmerkte, 'begon hij zijn ware aard te tonen'. Ik had niet verwacht dat hij een pistool zou trekken en niet alleen Kim Dong Mi, de secretaresse van Choi Yoo Jin, zou neerschieten en Anna zou gijzelen voor de geheugenkaart, maar ook Choi Yoo Jin zelf zou neerschieten! Ook schoot hij haar in de baarmoeder. Dat is zoiets als... ultra fxxked up.O dit? Nee, het is niet mijn tijd van de maand - ik ben net neergeschoten, geen biggy.


Terwijl dit gebeurt, deactiveert Choi Yoo Jin de liften en deuren in het gebouw, waardoor iedereen opgesloten zit in 'Cloud Nine'. Iedereen kan maar beter hopen dat ze niet doodgaat of dat Je Ha wakker wordt en de bevelen van Choi Yoo Jin omkeert.


Ik verwachtte een ontzagwekkend moment dat Je Ha 'Mirror' zou hebben ingesteld om ook Anna's bevelen te gehoorzamen en ze op de een of andere manier op wonderbaarlijke wijze zou redden, maar dat is gewoon weer een van mijn theorieën die niet gebeurt.


Hoe dan ook, terwijl Anna druk uitoefent op de wonden van Choi Yoo Jin, doet Choi Yoo Jin het juiste en onthult hij de waarheid over de moord op Uhm Hye Rin. Uiteindelijk stuurde Choi Yoo Jin's vader Master Song om Uhm Hye Rin in haar slaap te vermoorden om hun familienaam te redden en Choi Yoo Jin niet te laten leven als een minnares van Uhm Hye Rin. Terwijl Choi Yoo Jin genoeg moed had om te proberen de acties van Master Song te voorkomen, was ze uiteindelijk te laat.
Maar daar houdt het drama niet op, plotseling hapt Uhm Hye Rin naar adem en grijpt Choi Yoo Jin's polsen smekend om gered te worden. Toen zei Choi Yoo Jin tegen Anna: 'Ik realiseerde me dat je achter de deur stond met Master Song en ik durfde hem niet te openen omdat ik bang was dat ik je gezicht zou zien. Ik heb je moeder vermoord.� Toen ze smeekte om gered te worden, dacht ik erover om 112 te bellen, maar dat deed ik niet.'


Choi Yoo Jin wordt gezien terwijl ze met tranen in haar ogen naar buiten loopt terwijl ze zegt: 'Liefde is niet bedoeld om te delen.' EPISCH! Beste lijn van 2016 - zonder twijfel!


Choi Yoo Jin leek nooit echte liefde van iemand te vinden en ik vind het geweldig dat dit drama liefde in alle aspecten onderzoekt, of het nu intiem, platonisch, onbeantwoord of onzuiver is.Zorgzame oom mijn reet!


Terwijl de zaken blijven escaleren, staat Je Ha op en haast zich naar 'Cloud Nine' om iedereen te redden. Maar Choi Sung Won blijkt nog steeds een lastpost te zijn als hij Anna gegijzeld houdt en eist dat hij als eerste wordt vrijgelaten, voor alle anderen. Op dit cruciale moment laat hij de geheugenkaart vallen die Anna opzij trapt en later weer pakt. Terwijl ik hoopte IEMAND Choi Sung Won zou stoppen of neerschieten op dezelfde manier waarop hij Choi Yoo Jin neerschoot, 'The K2' liet me ontevreden achter.


Uiteindelijk komt iedereen vast te zitten in 'Cloud Nine' als Choi Sung Won de kabelliften breekt die iedereen nodig had om te ontsnappen. Ik waardeer zijn duivelse houding tot het bittere einde, maar in godsnaam waar is de genade??! De hele Choi-familie is uit de duivel zelf gefokt.
Het drama doet eindelijk het onmogelijke en streelt mijn hart tijdens de laatste momenten van Jang Se Joon en Choi Yoo Jin. Terwijl Anna, Kim Dong Mi en Je Ha zich naar de lift haasten om dekking te zoeken voor de ontploffing, gaat Jang Se Joon naar de noodlottige Choi Yoo Jin die eiste om achtergelaten te worden om te sterven in 'Cloud Nine'. Ze vraagt ​​zich af waarom hij terugkomt en hij vraagt ​​haar prachtig: 'Wil jij mijn partner zijn op dit pad naar de onderwereld?'


Terwijl hun sterke blikken elkaar ontmoeten, grijpen ze elkaar stevig vast en voor het eerst onthult Choi Yoo Jin haar ware emoties en huilt terwijl ze mompelt, 'Het is alsof we een van die gelukkige koppels zijn.' Ik verslikte me letterlijk! Cliche liefde raakt me nooit, maar een liefde als deze was gewoon te veel om aan te kunnen.


De eerste keer dat ik in mijn hele leven bijna een traan heb gelaten.


Choi Yoo Jin vertelt constant hoe ze werd gewonnen en vanaf het begin voor Jang Se Joon viel en gecharmeerd was van al zijn bewegingen. Ondanks dat ze verscheurd en verbitterd werd door een liefde die verzuurd was, kun je zien dat ze altijd zijn belangen voor ogen had en veel om hem gaf terwijl ze op zijn schouder en in zijn armen huilt. Zoals... Ik zou kunnen huilen als ik dit schrijf, jullie allemaal.Dag, Felicia. *voeg brutale emoji in*


Daarmee ontploft de bom en Je Ha, Anna en Kim Dong Mi overleven de ontploffing, worden gered en nemen tot mijn groot genoegen elk afzonderlijk wraak. Je Ha ontvoert Park Gwan Soo en dwingt hem zelfmoord te plegen door zichzelf op te hangen (nu is dat een meedogenloze $hit) en zuivert zijn eigen naam in de rechtbank met betrekking tot de Black Stone-zaak in Irak, terwijl Anna de geheugenkaart gebruikt om ieders misdaden aan het licht te brengen op Kumar-poort.


Maar wat is er met Choi Sung Won gebeurd? Het mooiste natuurlijk. Hij kruist paden met de enige overgebleven badass - Kim Dong Mi. Wachtend in zijn auto, zodra hij binnenkomt, trekt ze nonchalant haar pistool, trekt dat sluwe gezicht waar ze berucht om is en schiet hem in het hart. Zo serveer je nu wraak!Ik heb altijd geweten dat ik uiteindelijk Kim Dong Mi leuk zou vinden! Ga jij maar, meid! #Meedogenloos


Al met al had 'The K2' een griezelige manier om het verhaal van twee kwaden in plaats van twee liefdesbelangen te vertellen, waardoor het ongelooflijk goed opvalt in een zee van K-Drama-romantiek. Ik zou dit drama aanbevelen, omdat het niet alleen veel geweldige politieke standpunten bevat, maar het ook echt benadrukt YoonA's van de meisjesgeneratie verbetering in acteren en Ji Chang Wook's flexibiliteit in het spelen van personages.


Bij deze laatste aflevering moest ik het ene moment mijn handen voor mijn mond slaan en het volgende moment applaudisseren voor de verschillende uitkomsten! Elke scène was goed uitgevoerd, de sterfgevallen waren elk onverwacht en de plot evolueerde echt naar iets prachtigs terwijl al onze vragen uit eerdere afleveringen werden beantwoord.�Zucht ~ Nog lang en gelukkig! Wanneer is 'De K3?'


De enige cliffhanger was het onthullen van de ware identiteit van Je Ha (zijn naam als dubbelagent). Maar dat is een mysterie dat ik kan laten zijn terwijl ik achterover leun en terugdenk aan al het plezier 'De K2' heeft ons gebracht.


SCORE

Perceel ..............................10

Prestaties.......10

Stimulatie...................10


ALGEMEEN............10