Muziek Releases

[Song & MV Review] KARD - 'K.A.R.D Project Vol.1 Oh NaNa'

KAART
K.A.R.D - K.A.R.D PROJECT VOL.1 OH NANA

KAART heeft zijn fiches op tafel gelegd met de ' K.A.R.D Project Vol.1 Oh NaNa .' De co-ed groep bestaat uit: BM (Koning) , J.seph (Aas) , april aluin Somin ( ZwartJokeR ), en Jiwoo ( KleurJokeR ). KAART zal een roulerend 'hiDDen'-lid bevatten om hun talenten te lenen. Het verborgen lid van deze single is STANG 's Youngji . Het nummer zelf doet het redelijk goed, zittend op #4, net achter Oerknal 's nieuwe releases. Leden BM en J.seph had een hand in de teksten.

Ze hadden geen pakkender deuntje kunnen kiezen om mee te debuteren. Het is aan de bovenkant van mid-tempo�en heeft niet één maar twee raplijnen. Somin en Jiwoo 's zang vult elkaar perfect aan. De stemmen zijn ook erg rustgevend en soepel, in een lager register, zonder de hoge, meisjesachtige tonen die we zo vaak horen (maar ik hou er nog steeds van). Het rappen is ook ziek - helemaal op punt, nooit ontaardt in zang of ongemakkelijk. Youngji 's aparte stijl is duidelijk in het laatste deel. De haak is de vrij solide 'oh na na na.' Kortom, dit nummer is geweldig.En ik wilde even de tijd nemen om commentaar te geven op het albumconcept en de kunst. In een woord ... WOW! De kleurenschema's met de zwarte achtergrond, de speelkaarten en de presentatie van de groepsteaser waren gewoonweg ongelooflijk en zeer opvallend. Het had een groot potentieel om ook campy te zijn (stel je ze voor in speelkaartoutfits met kronen), dus een pluim moet hier worden gegeven.

Co-ed bands lijken het niet gemakkelijk te hebben, althans waar het mainstream K-pop betreft. Zonnige heuvel hun enige mannelijke lid verloren, en Coed scholen verdeeld langs geslachtslijnen en werd 5poppen en SNELHEID . Echter, KAART lijkt op de goede weg. DSP heeft ze een winnende hand gedeeld en ik zie ze niet snel folden.

MV BEOORDELING


Dus als het nummer geweldig was, hoe zit het dan met de MV?

De MV was waarschijnlijk niet zo duur, maar dat was op het eerste gezicht niet te zien. Er zitten hier een aantal geweldige foto's in, deels vanwege de belichting, en mooie achtergronden voor een ander. Youngji Vooral zijn deel was 's nachts hoog op een dak, de lichten van de stad fonkelden als sterren.

De rest reed afwisselend in een auto of danste in een garage. Iedereen baadde in gekleurd licht en de scènes waren behoorlijk dynamisch. Het zorgde ervoor dat het interessant leek, zelfs als er heel weinig aan de hand was. Natuurlijk heeft het lied daar veel geholpen.Het dansen was absoluut adembenemend, wat er van te zien was. Ze doden elke beweging, bewegen in tandem, en het is duidelijk dat ze een ton hebben getraind. Dit is best een goede choreo. Het is niet over-the-top geweldig of gedurfd, maar het is boeiend.

Over het algemeen zit het goed in elkaar. Als je het uit elkaar haalt, is er niet zoveel, en dat doet de video een slechte dienst - het is over het algemeen echt leuk. Ze hadden misschien niet zoveel om mee te werken, maar wat ze hadden, gebruikten ze buitengewoon goed. En de silhouetten, het samenspel tussen licht en schaduw, het kleurenschema en de dansende sequenties rocken allemaal. Ik moet deze een duim omhoog geven.

Scoren


MV-relevantie .......7
MV-productie ......8
MV-concept ..........8
Liedjes schrijven ..........8
Samenstelling .........8
Indruk ............9
ALGEMEEN............8.0