Drama's

[Drama Review] 'Goblin' Aflevering 5

Terwijl we houden van de romantiek die begint te ontkiemen, aflevering 5 van 'kobold' onthult dat er problemen zijn in het paradijs als Kim Shin (Gong Yo) worstelt met zijn pure, romantische gevoelens voor Ji Eun Tak (Kim Go Eun) . Daarnaast zijn er nog andere onverwachte verrassingen in het plot.


Het begin begint serieus en raakt zeker ons hart. De dood speelt een grote rol in dit drama en er zijn veel situaties met de dood die elke keer worden verteld. Ik heb het gevoel dat de schrijver ook een soort boodschap of terugblik probeert over geloofsovertuigingen van het hiernamaals en God over te brengen.Het gezicht dat je trekt als mama nog boodschappen doet.


De scène waarin een geest Ji Eun Tak nadert en haar smeekt om naar haar kamer te gaan en het op te knappen om er levendig uit te zien voordat haar moeder arriveert, was erg ontroerend. Ondanks dat er tijdens deze scène uiterst minimale dialoog was, was het de meest cruciale. Iets met de stilte in de kamer, de tranen die over de wangen van de geest rollen als haar moeder haar spullen aanraakt, en de acceptatie van de dood in het algemeen zal je echt ontroeren.


Het zette me zelfs aan het denken hoe zullen mensen terugkijken en reageren op de laatste sporen van mijn leven op aarde? Tot nadenken stemmende drama's en scènes als deze zijn mijn stijl, omdat het laat zien dat de schrijver een persoonlijk verband legt met hun plot.
Afgezien van het intense begin, slaat de liefdesbug opnieuw toe! Ik ben blij om een ​​liefdeslijn te zien beginnen tussen Sunny ( Yoo In Na ) en Magere Hein (Lee Dong Wook) maar ze lieten me verlangen naar meer. Een simpele date in de coffeeshop en een telefoontje zijn niet genoeg om interesse te wekken. Hoewel hij plannen heeft om weer met haar op date te gaan, vraag ik me af of ze allebei op hun hoede zullen zijn en uiteindelijk een beetje dwazer en een beetje minder cool zullen doen.


Ik vraag me nog steeds af waarom Sunny degene is met de jade ring van de koningin... Ik hoop dat dit niet betekent dat ze de echte Goblin's Bride is of zoiets extreems, want ik zie Ji Eun Tak en Kim Shin veel liever samen. Sunny is te chic en zeker van zichzelf voor iemand die zo wispelturig en koppig is als Kim Shin.
Ik hou van de manier waarop Kim Shin Ji Eun Tak laat intrekken en zijn kamer voor haar inricht. Omdat ze boven hem woont, luistert hij naar haar bewegingen boven en neemt hij gemakkelijk aan wat ze moet doen. Hoewel sommigen het misschien eng vinden, vond ik het schattig hoe hij gewoon mompelt 'Ik kan me niet concentreren' wetende dat ze in zijn huis is, leeft en haar dag doormaakt. Het maakt zijn verliefdheid realistischer omdat, hoewel hij het niet kan toegeven, zijn acties luid en duidelijk maken dat hij niet gelukkig kan zijn zonder haar.


Maar het is niet allemaal leuk en spelen! Gong Yoo's serieuze acteerwerk wordt steeds beter omdat het echt past bij Kim Shin's intense houding en poëtische liefde voor Ji Eun Tak. Ik hou er gewoon van als hij aan Ji Eun Tak denkt als een bloem die rolt en bloeit in zijn hart, Magere Hein verschijnt en zegt: 'Ik kan je gedachten horen.' Op heterdaad betrapt!Samenwonen met twee knappe koks? Ji Eun Tak is een slim koekje!


Ondanks dat de plot een beetje tot stilstand kwam in aflevering 5 met de overvloed aan romantiek, was de humor nooit eindigend. Van de Grim Reaper die leerde hoe hij een mobiele telefoon moest gebruiken tot hem en Kim Shin die de toegangscode van het huis probeerden te achterhalen zodat Ji Eun Tak daadwerkelijk naar binnen kon - bij veel scènes moest ik lachen. Ik geniet ervan dat het drama even nodig heeft om wat komische reliëfs toe te voegen, maar de nadruk op een intense verhaallijn met hier en daar kleine stukjes komedie zou een betere balans kunnen vinden voor dit soort verhalen.


Ik vond de scène waarin Kim Shin emotieloos aankondigt dat hij gelooft dat Ji Eun Tak de Goblin's Bride is problematisch, en hij mompelt flauwtjes,� 'Ik houd van je.' Ji Eun Tak vroeg wel of hij nogal onhandig van haar hield, maar het is niet echt logisch waarom hij nog steeds hard speelt om haar te krijgen en hun relatie vreemd dramatisch maakt.
Ik verwachtte echter wel een soort klacht, aangezien hij eindelijk accepteert dat zijn lange zoektocht voorbij is en dat hij zijn nieuwe vrouw accepteert en zijn verleden opzij zet.


Helaas liet deze aflevering weinig te bespreken over, omdat het sterk afhankelijk was van het bevorderen van het goede en het slechte van de relaties tussen Kim Shin en Ji Eun Tak, evenals Sunny en Magere Hein, niet veel meer.
De grote verrassing die me wegblies, was die tijd dat het springen eindigde. Het is aangetoond dat Ji Eun Tak de wereld rondreist, met name Quebec, Canada. Je ziet ze in hetzelfde restaurant wachten op een man, maar tot onze verbazing is het niet Kim Shin! Hij onthult dat hij weet dat hij haar zijde moet verlaten om haar gelukkig te maken. Is al deze lacherige romantiek slechts een façade? Zullen ze samen een eeuwige romance hebben of is Kim Shin gewoon een schip dat door de nacht vaart?

SCORE:


Verhaallijn
................ 9
Prestatie ...... 8
Pacing ........... 8


ALGEMEEN......8.4