Nieuws

Kang Daniel's dansgeschiedenis vanaf zijn begin als b-boy duikt weer op als hij aandacht krijgt van 'Street Woman Fighter'

STER BIJDRAGER

Kang Daniëlheeft meer aandacht gekregen als de MC van de hit Mnet show ' Street Woman Fighter' . Zijn kennis van streetdance en dance battle-cultuur werd geprezen door de show'sproducentennetizensgelijk. Onlangs werd de dansgeschiedenis van Kang Daniel een hot topic in een online gemeenschap .


Het blijkt dat middelbare scholier Daniel begon met b-boying in de 8e klas. Hij wilde aanvankelijk aanmelden voor de leesclub maar miste zijn kans, en de enige club die toen een plekje vrij had was de b-boying club. Eerst vond hij het niet leuk, maar uiteindelijk begon hij te denken: er heeft iets leuks zijn weg gevonden naar mijn leven, en er is hard aan gewerkt.

Een leraar op een middelbare school onthuld Daniel sloot zich aan bij een mannelijke dansgroep en trad altijd op tijdens schoolevenementen. Zijnb-boy club instructeurdan suggereerde dat hij vanwege zijn grote interesse b-boying leerde op een academie, en zelfs de directeur steunde Daniel zodat hij kon groeien als danser. Het woon-werkverkeer van de academie was een reis van drie uur en Daniel oefende elke dag na school tot sluitingstijd.

Zijn harde werk werd beloond. In 2011 wonnen Daniel en zijn strijdpartner de finale van 'Busan City Kids Vol.2', een dansgevecht voor jongeren wedstrijd .

Nadat hij zich in 2012 had ingeschreven voor een kunstacademie om moderne dans en ballet te studeren, Daniel won een gouden medaille in de sectie moderne dans op de 49e High School Performing Arts Competition.

Daniël moest echter afvaller van de middelbare school in 2013 vanwege financiële problemen na zijn eerste jaar. Terwijl hij aan het uitzoeken was wat hij moest doen, was hij een... b-boying leraar op zijn voormalige middelbare school voor enkele maanden.

Hij nam bijbaantjes om zichzelf te onderhouden en sloot zich aan bij een lokale Busan b-boy bemanning , waar hij optrad onder de straatnaam FLAC terwijl hij doorging met optreden en deelnemen aan dansevenementen.Nadat Daniel had besloten dat hij als idool op het podium wilde optreden, deed hij auditie en verhuisde uiteindelijk naar Seoul in 2014 om een ​​idool-traineeleven te beginnen. Hoewel zijn bureau in de twee jaar dat hij er werkte geen formele opleiding gaf, was hij af en toe back-up danseres voor andere idolen en leerde andere stagiairs danscovers.

Daniel's gevarieerde danservaring is precies wat de 'Street Woman Fighter' producent zag in hem bij het beslissen wie de show zou kunnen leiden. SWF zei dat Daniel een artiest is die bekend staat om zijn dans en zijn liefde voor dansen. Hij maakte kennis met het doorbreken van de b-boying club, ging later naar de major moderne dans, leerde zijn onderklassers dansen en heeft ook ervaring als straatdanser in dansgevechten. Zijn diverse ervaring met dansen maakt hem perfect geschikt voor de MC van een dansprogramma.


netizens besproken Daniel's dansgeschiedenis onder de trending post:

29. Dus hij deed het echt goed met b-boying, en probeerde het niet alleen een beetje. Hij is echt goed.
52. Ik ben hierdoor gefascineerd. Het lijkt erop dat zijn nek gaat breken, maar hij is goed.
99. Aangezien het productiepersoneel hulp kreeg van de MC, werd hij goed gekozen. Misschien omdat hij straatervaring heeft, maar die sfeer kent hij goed.
192. Zijn kern is daebak. Ik ben jaloers op zijn kern en lange ledematen. Maar als je lichaam groot is, is het moeilijk te beheersen en kun je er zwaar uitzien, maar hij ziet er licht uit en doet het goed.
240. Zijn b-boying is verfrissend. Misschien is het omdat hij zelf gevechten heeft geleverd, maar er is iets unieks aan zijn emceeing. In tegenstelling tot de MC's van andere shows, vermaakt hij zich en danst hij ook mee. Dat vind ik leuk.
282. Het nadeel van Kang Daniel-dansvideo's is dat hij het zo gemakkelijk doet... Het lijkt alsof ik het ook zou kunnen... en uiteindelijk probeer ik het ㅜㅠ
310. De busking-video is zo schattig. Ook toen bleef hij met een lach reageren
353. Het is zo schattig hoe hij een b-boying clubleraar was ㅋㅋㅋㅋ Ook op de foto's lacht hij terwijl hij de trucs doet ㅋㅋㅋㅋㅋ


In recent nieuws was Kang Daniel te zien in een samenwerkingssingel met de titel 'Hush Hush’ voor J-rockartiestmiyavi.